TOP 09: Ve Zlíně to není pouze o hokeji

6. 8. 2014

TOP 09 ve Zlíně podala plnou kandidátní listinu, na které se objeví celkem 41 jmen. TOP 09 se představila jako silná strana, která je sama schopna vygenerovat kvalitní kandidáty a oslovit i nestraníky. Jednotliví kandidáti tvoří průřez nejrůznějšími profesemi. Víc hlav více ví, a proto se všichni zapojili do tvorby uceleného programu, který je právě dokončován.

„Chceme voličům nabídnout program, který bude komplexně řešit současnou situaci ve Zlíně. Nikdo se nemůže soustředit na jediný problém, jako je například rekonstrukce stávajícího zimního stadionu. Ač je pro mne hokej a jeho stánek srdcovou záležitostí, tak v současnosti vidím jiné priority“, uvedl lídr Robert Hamrla, zlínský podnikatel a bývalý vrcholový hokejista a dodává: „Pokud se jiné strany chtějí o voliče poprat v hokejovém stylu, tak mají možnost. My nezůstaneme jen u líbivých frází a jednoho tématu.“

Cena rekonstrukce Zimního stadionu Luďka Čajky je odhadována až na půl miliardy korun. Mnozí členové vedení hokejového klubu se rozhodli kandidovat v komunálních volbách. Uvidíme, zda budou myslet i na jiné, než hokejové problémy Zlíňanů.

Jednou z priorit pro TOP 09 je smysluplné čerpání finančních prostředků ze strukturálních fondů EU v novém programovacím období. „Budeme například prosazovat mikroprojekty pro začínající podnikatele a další prohloubení partnerství UTB a města Zlín", podotkl Milan Baroň, analytik a dvojka kandidátní listiny TOP 09.

„TOP 09 se také aktivně zapojí do dalšího rozvoje východní části Baťova areálu a řešení dopravní obslužnosti celé lokality“, zakončil Baroň.

Volby do komunálních zastupitelstev se uskuteční v pátek a sobotu 10. a 11. října 2014. Průběžně budou prezentována jednotlivá témata, kterými se chce TOP 09 ve Zlíně zabývat. Ucelený program bude uveřejněn v průběhu měsíce září.

Zlín, 6. srpna 2014, MO TOP 09 Zlín

Kontakty: