TOP 09 s podporou Starostů jde do voleb ve Zlínském kraji

11. 9. 2013

Ve Zlínském kraji se lídrem kandidátní listiny pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky stal Petr Gazdík, předseda hnutí Starostové a nezávislí a místostarosta obce Suchá Loz. „Chceme přinášet na kandidátky lidi, kteří dosáhli úspěchu ve svém oboru, kteří jsou schopni do Parlamentu přenést své zkušenosti a svůj nadhled. V době, kdy některé politické strany a jejich členové žalují své vlastní strany, je zde politické hnutí a politická strana, které se velmi jednoznačně dohodly na svých kandidátech ve vzájemné jednotě a jsou připraveni tuto jednotu poskytnout pro stabilitu České republiky,“ uvedl Gazdík.

Na druhém místě kandidátní listiny se objeví Vlastislav Navrátil, předseda TOP 09 ve Zlínském kraji a zastupitel města Valašské Meziříčí. „Podařilo se nám sestavit kandidátku s výraznými osobnostmi – politiky, kteří již ve většině případů prokázali své kvality v komunální či celostátní politice. Věřím, že ve Zlínském kraji přispějeme k dobrému celorepublikovému výsledku TOP 09,“ podotkl Navrátil.

Mezi dvaadvaceti kandidáty dále figuruje například Josef Zicha, předseda STAN ve Zlínském kraji a starosta Vysokého Pole, vesnice roku 2013 Zlínského kraje, či Lenka Mergenthalová, primářka ARO Kroměřížské nemocnice, a. s., a radní města Kroměříže.

Na kandidátní listině se dále objeví řada prověřených komunálních politiků, ale i nových tváří. Kandidátní listina je k dispozici na krajském webu TOP 09:http://www.top09.cz/regiony/zlinsky-kraj/volby-do-poslanecke-snemovny-2013/. Program, s nímž TOP 09 a Starostové do parlamentních voleb vstupují, bude zveřejněn zítra, tedy ve čtvrtek 12. 9.

Emil Sedlařík

Krajský manažer TOP 09 ve Zlínském kraji

Ve Zlíně 11. 9. 2013

 

Kontakt:

Petr Gazdík, petr.gazdik@stanez.cz, 605 707 757

Vlastislav Navrátil, vlastislav.navratil@zln.top09.cz, 724 083 016

Emil Sedlařík, emil.sedlarik@top09.cz, 604 229 311

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme