TOP 09: Kontaktní kampaň je v plném proudu

14. 10. 2013

TOP 09 se rozhodla realizovat především kontaktní kampaň a vydat se přímo mezi své voliče. S kandidáty se můžete setkat v MHD v rámci jízd trolejbusové „Linky svobody“. Rovněž navštěvují kavárny a restaurace v celém kraji, kde diskutují s voliči. Můžete je však potkat i u Vás doma, při kampani „od dveří ke dveřím“.

Kandidáti a podporovatelé TOP 09 navštívili ve Zlíně již bezpočet domácností a volebních okrsků jako průkopníci „door-to-door“, tedy kampaně „od dveří ke dveřím“. V zahraničí běžnou a u nás neobvyklou kampaň realizovala TOP 09 ve Zlínském kraji již v krajských volbách a vzhledem k úspěchu ji nyní provádí ve Zlíně v celém měsíci říjnu.

„Nemohu si door-to-door kampaň vynachválit. Nikdy jsem nechtěl být jen anonymním kandidátem z billboardu," prohlásil Vlastislav Navrátil, předseda TOP 09 ve Zlínském kraji a dvojka kandidátní listiny, a dodává: „Ač by to možná někdo nečekal, jedná se naprosto nenásilnou kampaň a nikomu se nevnucujeme. Právě naopak nás může volič hned na začátku odmítnout a nebavit se s námi, jelikož on je pánem situace. Ve většině případů se však setkáváme s, občas zaskočeným, ovšem vřelým přijetím. Proto jsem se rozhodl vyzkoušet tuto kampaň příští týden i v Rožnově pod Radhoštěm a ve Valašském Meziříčí“.

Door-to-door kampaň probíhá ve vybraných volebních okrscích městě Zlína. V tomto týdnu se mohou voliči potkat například s Vlastislavem Navrátilem v Rožnově pod Radhoštěm a také ve Valašském Meziříčí. Během door-to-door kampaně chodí kandidáti a podporovatelé TOP 09 přímo za voliči. Zazvoní u jejich dveří a diskutují s nimi o problémech, které je trápí a poté se na ně společně snaží nalézt řešení.

V úterý 15. 10. se od 18:00 v restauraci U Zvonu ve Valašském Meziříčí uskuteční akce „Na pivo s Petrem a Vlasťou“. S voliči zde bude diskutovat Petr Gazdík a Vlastislav Navrátil.

Emil Sedlařík, krajský manažer

 

Zlín, 14. 10. 2013

 

Kontakty:

Emil Sedlařík, emil.sedlarik@top09.cz, 604 229 311

Vlastislav Navrátil, vlastislav.navratil@zln.top09.cz, 724 083 016

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme