TOP 09 a Studenti: Nejen Hradiště do světa ale i svět do Hradiště

2. 8. 2018

TOP 09 s podporou Studentů a nezávislých kandidátů podala svou kandidátku v Uherském Hradišti. Lídrem kandidátní listiny je socioložka a předsedkyně místní organizace TOP 09 Zuzana Vandame, která do voleb kandidátku povede společně se studentem Adamem Jaškem ze sdružení Studenti pro Hradiště. Ve volbách se chtějí soustředit na propojování generací a zlepšování mezilidských vztahů.

„Uherské Hradiště je městem, kde se dobře žije, ale stejně jako spoustu ostatních měst ho ohrožuje populační stárnutí a úbytek obyvatel. Proto jsme na naší kandidátce dali prostor mladým lidem, studentům a jejich nápadům. Našim hlavním cílem je propojit generace a pracovat na zlepšení mezilidských vztahů," říká lídryně kandidátní listiny socioložka Zuzana Vandame (TOP 09).

Na druhém místě je student Právnické fakulty v Brně a moderátor studentských diskusních pořadů, které vznikají pod hlavičkou Studenti pro Hradiště, Adam Jašek. „Chceme prezentovat nápady mladé generace, které mohou posunout fungování města moderním směrem, stačí nám dát jen více prostoru. Koneckonců, náš život začíná, a proto nám budoucnost není lhostejná," dodává Adam Jašek.

Program bude postavený také na zkušenostech dalších kandidátů. „Lidé, kteří měli odvahu se za nás postavit i v této době, kdy je politika na nejnižší úrovni popularity, jsou také našim hlavním volebním trumfem," uzavírá Zuzana Vandame lídryně kandidátky TOP 09 v Uherském Hradišti.

Komunální volby se uskuteční 5. a 6. října 2018.


Emil Sedlařík, krajský manažer

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme