Poděkování krajského předsedy Vlastislava Navrátila

26. 5. 2014

Vážení voliči, podporovatelé a členové TOP 09,

ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat za pomoc při volbách do EP. Za to, že jste využili dodané bannery a reklamní předměty. Za to, že jste sdíleli na Facebooku a dalších sociálních sítích své výzvy k volbám. Za to, že jste přesvědčili své známé a přátele, aby k volbám dorazili. A samozřejmě také za to, že jste přišli k volbám. TOP 09 obdržela 15,95 % platných odevzdaných hlasů a jen několik desetin jí chybělo k tomu, aby se dokonce stala vítězem voleb.

Děkuji také krajskému manažerovi, Emilu Sedlaříkovi, za přípravu a koordinaci akcí při návštěvě kandidátů a distribuci volebních materiálů. Kampaň ve Zlínském kraji byla centrálou TOP 09 ohodnocena jako jedna z nejhladších a nejpřipravenějších v rámci celé ČR.

Věřím, že i z této kampaně jsme si vzali mnohá poučení pro podzimní komunální volby. Příznivý volební výsledek nám napomůže při sestavování kandidátních listin. Rovněž nás upevnil jako jedinou skutečně pravicovou vůdčí politickou stranu v Poslanecké sněmovně PČR.

Naši nově zvolení poslanci EP Luděk Niedermayer, Jiří Pospíšil, Stanislav Polčák a Jaromír Štětina budou jistě důstojnými reprezentanty České republiky a svou prací snad přispějí i k většímu zájmu a pozitivnějšímu pohledu na Evropskou unii.

S pozdravem

Vlastislav Navrátil