Politika potřebuje zdravý rozum

tisková zpráva ze zahájení předvolební kampaně

9. 9. 2010

Politika potřebuje zdravý rozum

Jihlava, 9. září 2010

Symbolicky 9.9. v 9.09 hodin zahájila politická strana TOP 09 svoji předvolební kampaň pro říjnové senátní a komunální volby. MUDr. Zdeňka Drlíková, ředitelka psychiatrické léčebny Jihlava a kandidátka do Senátu za TOP 09 na Vysočině, jde do kampaně s všeříkajícím heslem „Politika potřebuje zdravý rozum“. Neméně výstižným sloganem – „Mám rád naši Jihlavu“ - odstartoval kampaň Ing. Martin Fiala, lídr jihlavské kandidátky do komunálních voleb.

Zdeňka Drlíková představila svůj volební program, jehož stěžejním tématem je podpora vzniku krajské nemocnice v Jihlavě. Jednou z priorit Martina Fialy, kandidáta na jihlavského primátora, je ozdravění finanční sféry města a etablování Jihlavy jako krajského města.

Dvojici kandidátů přišli na tiskovou konferenci podpořit poslanec Ladislav Jirků, senátor Václav Jehlička a krajský předseda TOP 09 na Vysočině Jiří Blažek. Ten zveřejnil celkový počet kandidátek TOP 09 a STAN na Vysočině pro nadcházející komunální volby, který se zastavil na čísle 42. Zároveň oficiálně zahájil předvolební kampaň do Senátu i komunálních voleb a všem kandidátům v barvách TOP 09 popřál hodně úspěchů.

Irini Martakidisová, vedoucí krajské kanceláře
Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme