Poděkování Zdeňce Drlíkové

8. 11. 2010

Poděkování Zdeňce Drlíkové

V pondělí 8.11. jsme jako hosta zasedání krajského předsednictva mezi sebou přivítali paní Zdeňku Drlíkovou. Součástí programu bylo mimo jiné zhodnocení senátní kampaně, kde jsme sice nebyli úspěšní, ale podařilo se nám, jak doufáme, získat v osobě paní Drlíkové velkou posilu pro náš „tým“.

Za její ochotu za TOP 09 kandidovat a její nasazení během kampaně jí jménem nás všech poděkoval a předal kytici krajský předseda Jiří Blažek. „Zdeňka Drlíková je nejen respektovaný odborník a uznávaná osobnost v oboru psychiatrie, ale během poslední doby jsem měl možnost poznat, že je také skvělý člověk s velkým smyslem pro humor. Doufám, že tímto naše spolupráce nekončí a Zdeňka Drlíková nám zůstane i nadále nakloněna.“

Také Zdeňka Drlíková se krátce vyjádřila k proběhlé kampani, kterou absolvovala poprvé v životě. Přestože ji stála mnoho sil (a mimo jiné také zrušení  již objednané dovolené u protinožců), této zkušenosti nelituje: „Během kampaně jsem poznala spoustu zajímavých a milých lidí, což byla pro mě ta nejcennější zkušenost!“.

Michael Kubík, krajský manažer

Volby: