Sedlák TOP 09: úsměvů není nikdy dost

pár slov předsedy TOP 09 Vysočina Martina Sedláka

6. 10. 2014

Vážené kandidátky, kandidáti, členové a podporovatelé

S blížícím se termínem voleb do komunálních zastupitelstev a Senátu mi dovolte Vás co nejsrdečněji pozdravit a vyjádřit několik myšlenek.

Nejprve bych rád poděkoval všem, kteří se rozhodli tohoto klání osobně účastnit a našli k tomu potřebnou osobní odvahu. Jsem si vědom, že kromě přesvědčení a chuti něco změnit v našich městech, obcích a poměrech v politice je právě Vaše osobní odvaha k tomuhle kroku nezbytná.

Do senátních voleb vstupují jednotlivci připravení hájit program a priority TOP 09. Do komunálních voleb vstupuje kandidátní listina jako celek, kdy zejména společná práce celé kandidátky může přinést očekávaný výsledek a mnohde i vítanou změnu.

Chtěl bych Vás zde všechny, jak kandidáty, tak členy TOP 09, naše podporovatele a všechny kdo se do kampaní TOP 09 na Vysočině zapojí, požádat o co nejvstřícnější, pozitivní vedení kampaně. Neboť věřím, že volič ocení věcnost, konkrétnost předkládaných řešení ve volebních programech a slušný přístup. Na rozdíl od všeobecných nekonkrétních slibů, prázdných hesel, poloobnažených kandidátů na billboardech a dalších marketingových triků různých uskupení. Tam kde kandidujeme již opakovaně do místních zastupitelstev, nebojme se využít naší předchozí práce a dosažených úspěchů k prezentaci celé kandidátky. Volič to sice možná ví, ale připomínat pozitiva je mu potřeba stále, protože právě pozitivní a úspěšné počiny zapomíná rychleji než případné chyby a neúspěchy.  

Dovolte mi také Vás všechny požádat o vyjádření podpory pro naše kandidáty do doplňujících voleb do Senátu Parlamentu ČR. Mgr. Jiří Havlíček na Žďársku a JUDr. Ivo Jahelka na Pelhřimovsku jsou osobnosti, které svými zkušenostmi, profesní minulostí a životními postoji denně prokazují svoji připravenost stát se senátory. Nezapomínejme, že podporu lze vyjádřit různými způsoby a i like na facebooku je vítanou podporou. 

Vám všem, nejenom těm, kteří jste na kandidátních listinách, přeji mnoho zdaru, pevné zdraví a nám všem dohromady kvalitní výsledek. Ať nás všechny i nadále provází jedno z hesel TOP 09: „Úsměvů není nikdy dost. Neusmát se za celý den na nikoho je zločin“.

Martin Sedlák, předseda krajské organizace TOP 09 Vysočina
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme