Ministr Drábek cestoval Vysočinou

návštěva Jaromíra Drábka na Vysočině

17. 5. 2011

Dne 17.5.2011 navštívil Vysočinu ministr Jaromír Drábek (TOP09). Jeho první zastávkou v našem malebném kraji byl Havlíčkův Brod, kde se setkal s místními zastupiteli a diskutoval se zástupci podnikatelské sféry a sociálních organizací. Poté navštívil ministr Sociální služby města Havlíčkův Brod, kde zejména s vedením organizace diskutoval na téma sociálních reforem.

Další ministerskou zastávkou na cestě Vysočinou byl Žďár nad Sázavou. Místostarosta města Ladislav Bárta (TOP 09) jej přivítal na žďárské radnici, kde proběhla beseda s vedením města o důchodových a sociálních reformách a především jejich konkrétních dopadech na agendu dosud spravovanou městskými úřady. Poté navštívil dvě zařízení spravovaná Sociálními službami města Žďár nad Sázavou. V pozdějších odpoledních hodinách se ministr Drábek setkal s příznivci a podporovateli TOP 09 a s novináři, kteří byli zvědaví na připravované reformy.

Besedy s ministrem Drábkem byly velmi příznivě přijaty všemi zúčastněnými a osvětlily mnoho detailů z připravovaných reforem.

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme