Krajská organizace si volila nové vedení, předsedou se stal Jiří Blažek

4. 3. 2017

Dva roky bude stát v čele Krajské organizace TOP 09 Vysočina Jiří Blažek. O jeho zvolení předsedou rozhodli v sobotu 4. března delegáti krajského sněmu, kteří se sešli v restauraci Bažantnice u Třebíče. Krajskými místopředsedy se stali Kryštof Kothbauer z Jihlavy, Libor Honzárek z Havlíčkova Brodu a Libor Kotačka z Velké Bíteše. Pátým členem předsednictva je Jana Spekhorstová z Třebíče.

"Sice se říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, ale já se po oslovení ze strany svého pelhřimovského regionu a po zralé úvaze rozhodl kandidovat na post předsedy. Důvodem je snaha pomoci krajské organizaci před sněmovními volbami a restartovat myšlenku zodpovědné politiky TOP 09, která nesází na podbízivé sliby a rozhazování peněz v rozpočtech. Naši voliči jsou ochotni přijmout zodpovědnost za svůj život, jen chtějí mít jasná a minimálně omezující pravidla. A to je to, co TOP 09 zastává,“ komentoval rozhodnutí členů krajské organizace nový předseda Jiří Blažek.

Jiří Blažek (54 let) je ženatý, má 2 děti a žije v Pelhřimově. Je vystudovaný zemědělský inženýr a dnes pracuje jako vedoucí výroby v soukromé firmě. Členem TOP 09 je od roku 2009 a v současnosti je také předsedou regionální organizace Pelhřimovsko.

Krajský sněm jako hosté navštívili předseda TOP 09 Miroslav Kalousek, 1. místopředseda Marek Ženíšek a místopředseda Leoš Heger.

„Gratuluji novému předsedovi i celému vedení kraje a budu rád, pokud budeme s optimismem a úsměvem pokračovat v prosazování cílů, kterým věříme,“ popřál na závěr delegátům předseda Miroslav Kalousek.

 

Jihlava 4. března 2017

Kontakt:

Ing. Jiří Blažek, e-mail: jiri.blazek@top09.cz; tel.: 721752811

Michael Kubík, e-mail: kubik@top09.cz; tel.: 604229309

Michael Kubík, krajský manažer TOP 09

Přílohy
PDF Krajská organizace si volila nové vedení, předsedou se stal Jiří Blažek.pdf (349 kB)
Galerie
Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme