Konference "Lídři lídrům"

30. 10. 2015

Mezinárodní konference a setkání s výraznými osobnosti (nejen) české politiky s názvem: „Lídři lídrům“ se uskutečnila v termínu 26.-27.9.2015 v Praze. Celá akce proběhla ve spolupráci s think-tankem TOPAZ, Konrad Adenauer Stiftung a Wilfried Martens Centre for European Studies.

Konferenci zahájili takové osobnosti jako Mikuláš Dzurinda nebo Werner Böhler. Během konference se mohli účastníci setkat také s předsedou Karlem Schwarzenbergem nebo s europoslanci Jiřím Pospíšilem a Luďkem Niedermayerem. Komunální politici mohli čerpat zkušenosti od kolegů starostů nebo specialistů z různých rezortů. Nechyběl workshop na témata komunikace, přeshraniční spolupráce, legislativní změny nebo evropské dotace v letech 2014-2020.

Jedním z hlavních organizátorů konference byl místopředseda krajské organizace TOP 09 Vysočina Reda Ifrah.

Konference nabídla podnětnou diskuzi s komunálními politiky na aktuální témata nebo setkání v rámci Klubu starostů TOP 09.

"Kde je vôľa, tam je cesta", životní krédo Mikuláše Dzurindy, zaznělo jako motivace pro práci všech, kteří nechtějí rezignovat, ale úspěšně pracovat pro naši společnost.

Lenka Šimo, MO Žďár nad Sázavou

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme