× Pohněme s tím. Společně!

Ústecký kraj má ve vedení TOP 09 také své zástupce

25. 11. 2019

Delegáti TOP 09 zvolili na 6. celostátním sněmu nové vedení. Předsedkyní strany se stala poslankyně a členka pražské organizace Markéta Pekarová Adamová, 1. místopředsedou byl zvolen senátor Tomáš Czernin.

Důvěru delegátů získal také Tomáš Tesař, místopředseda krajské TOP 09, který byl zvolen do celostátního předsednictva TOP 09. Do výkonného výboru strany byl zvolen Michl Kučera, krajský předseda TOP 09.

„Silná, sebevědomá a čitelná TOP 09. To bylo moje přání a cíl pro naši stranu. Jsem ráda, že jsem s tímto získala důvěru našich delegátů. Věřím, že v novém složení budeme schopni občanům představit konkrétní a jasná řešení,“ řekla Markéta Pekarová Adamová. Dodala také, že TOP 09 není jen strana velkých měst, ale že je stranou úspěšných komunálních politiků a má tak co nabídnout lidem z celé republiky.

„Chceme být více vidět v regionech, budeme za našimi spoluobčany jezdit a jsme otevřeni všem novým členům. Jsem ráda, že z našeho sněmu odjíždí sjednocená TOP 09,“ řekla nová předsedkyně strany.

Povedlo se také udržet našeho regionálního předsedu a současného starostu Loun Pavla Jandu ve funkci předsedy Smírčího výboru, kteý řídí již několik let. Delegáti tuto zkušenost ocenili jeho zvolením.

Všichni zvolení funkcionáři v celorepublikovém vedení budou reprezentovat TOP 09 následující dva roky.

TOP 09 Praha

Radka Ostřížová, krajská manažerka Ústeckého kraje