Spojenci pro kraj: už žádné hlasy NEPROPADNOU

21. 5. 2020

Před pár dny jsem dostal zprávu, která mě opět “dojala”. Náš kraj pravděpodobně dostane (kolikátou už?) pokutu. Tentokrát za předražené autobusy. Nevím, zda víte, že náš kraj jako jediný v republice založil vlastní dopravní podnik. Taky si říkáte, že už jste někdy slyšeli, že národní podniky a plánované hospodářství dovedly naši zem málem ke krachu? Proč zkoušíme to, co nemůže fungovat?

Pokud by někoho téma zajímalo, tak Spojenci pro kraj už celou věc komentovali na svém webu https://spojenciprokraj.cz/18milionova-kominkova-pokuta. A mimochodem - ta pokuta je 18 milionů, to je bezmála stejná výše jako podpora těm, které postihla krizová opatření ve dvou okresech kraje.

Co se děje na kraji, se obvykle v televizních novinách nedozvíte. Ale v době, kdy se vláda snaží “dočasně” zlikvidovat omezení na zadávání zakázek “z ruky”, musíme si všímat i toho, co se nám děje pod nosem. Proto se každý týden budu věnovat tématům, která pomohou restartovat Ústecký kraj.

A budu rád, když se ke mně přidáte a budete komentovat a posílat své podněty. Na podzim to s Vaší podporou můžeme dokázat. Tím jsem si naprosto jistý. Je to náš kraj.

Michal Kučera, krajský předseda TOP 09 Ústecký kraj

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme