Kučera: Podpořte TOP 09

28. 9. 2017

Vážení přátelé,

už za čtyři týdny se budou konat volby do Poslanecké sněmovny českého Parlamentu. Volby, které mohou na dlouhou dobu přepsat demokratické hřiště, které jsme tady po listopadu 1989 začali budovat. Může se totiž stát, že vládní většinu získá uskupení nedemokratických stran a hnutí, ANO+KSČM +SPD. To nesmíme dopustit!

TOP 09 dlouhodobě a konzistentně brání svobodu a naši západoevropskou demokracii. V naší krajské kampani pak přidáváme témata, která jsou našemu regionu blízká. Ať už je to ochrana životního prostředí, více peněz pro náš kraj z vytěžených nerostů nebo modernizace regionálních tratí, výstavba a dostavba důležitých silničních tahů.

Krajská kampaň podporuje tu hlavní, celostátní. Co jsme tedy už udělali?

- Jako vždy je důležitá kontaktní kampaň, byli jsme už v Roudnici, ve Štětí, Krupce, Bílině, Žatci, Rumburku, Litvínově … chystáme se s našim stánkem na náměstí všech větších měst v kraji. (V příloze emailu je seznam míst, kam se ještě chystáme). A tak to bylo třeba v Roudnici:

https://www.facebook.com/TOP09.Ustecky.kraj/photos/pcb.10159355492820346/10159355649610346/?type=3&theater

 -  Jistě už jste zaznamenali naše červenomodré plakáty A1, které jsou na všech výlepových plochách firmy RENGL v kraji. Plakátů visí několik stovek. Podobně jsme přidali i billboardy.

 -  Pod Milešovkou proběhla v sobotu výborná akce s Karlem Schwarzenbergem a naším podporovatelem Danielem Pitkem, na kterou přijelo několik desítek lidí z kraje a povídali si o hospodaření a odpovědnosti (nejen) v krajině.

https://www.facebook.com/TOP09.Ustecky.kraj/photos/pcb.10159369450400346/10159369448940346/?type=3&theater

 -  Vyšli či vyběhli první podporovatelé v akci „ Kilometry pro Kučeru“. Máte-li zájem a do voleb se dostat i do kondice, tak tohle je pravá příležitost:

https://www.facebook.com/kilometryproKuceru/?fref=ts

 -  A samozřejmě probíhá celá řada setkání, na kterých se snažíme hovořit s lidmi, kteří by nás mohli i dále podporovat

A co ještě chystáme?

-   Především bude zesilovat kontaktní kampaň, v okresních městech se objeví tzv. „Kavárny“, tedy místo, na kterém si můžeme popovídat o volbách, o programu i prostě jen o životě.

-   V novinách a elektronických médiích se objeví inzeráty TOP 09

-   Budou se roznášet letáky ve větších městech

-   Lídr má v plánu objet všechny kouty našeho kraje

-   Lídr se dále zúčastní debat, pořádaných médii i odbornými organizacemi, i setkání se zajímavými lidmi, kteří mohou pozitivně ovlivnit volbu TOP 09 ve svém okolí.

Vidíte, že akcí je celá řada, někdy jsou dny pro lídra a celý tým hodně hektické :)

Jak můžete pomoci Vy?

-  Sledujte, prosím, TOP 09 na sociálních sítích. Přijďte si popovídat na kontaktní kampaň ve Vašem okolí, pozvěte na kampaň také Vaše známé a přátele

https://www.facebook.com/TOP09.Ustecky.kraj/?fref=ts

https://www.facebook.com/Michal.Kucera.TOP09/?fref=ts

https://twitter.com/MichKucera

-  Nebojte se na cokoliv zeptat, ať už se to týká programu, kampaně či veřejného života obecně.

-  Lídr ochotně přijede na jakékoliv setkání ve Vašem okolí, pokud máte nápad na setkání (s kolegy z práce, s kamarády ze sportu…), dejte prosím vědět.

-  Pokud máte jakýkoliv námět, jak ještě kampaň zesílit, tak sem s ním 

A HLAVNĚ:

Podle našich (nezkreslených a nezmanipulovaných) průzkumů má TOP 09 šanci na dvojciferný výsledek. Mluvte o tom, prosím, s lidmi ve Vašem okolí a požádejte je o volbu TOP 09. Nemá smysl přesvědčovat přesvědčené a ztrácet čas s přesvědčenými voliči Okamury či komunistů. Určitě je ve Vašem okolí plno lidí, kteří nevědí koho, nebo zda vůbec volit. Tito lidé musí přijít k volbám a podpořit TOP 09.

A je to reálné! 10% výsledek znamená, že TOP 09 volí jeden člověk z deseti. A není banální si to připomínat.

Tak pojďme do toho! Přece nenecháme tuhle zemi komunistům a stbákům. My rozhodně neuhneme!

Michal Kučera

Lídr TOP 09 za Ústecký kraj

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme