Kde se můžete setkat v Teplicích s kandidáty Volba PRO! Teplice?

26. 9. 2018

Kampaň koalice Volba PRO! Teplice vrcholí, společně připravujeme ještě spustu zajímavých akcí, které si určitě nenechte ujít. Tímto jste na všechny akce srdečně zváni.

Na úterý 25. září bude připravena kontaktní kampaň v ŘetenicíchCca od 15 do 18 hodin se budeme pohybovat v okolí Perly a desetipatráku, tak nás můžete přijít podpořit nebo si s námi jen popovídat.
 
Na středu 26. září se chystá od 15 do 17 hodin  kontaktní kampaň na náměstí Svobody. Cílem bude mj. nalákat hosty na podvečerní akci na téma Zámecké plovárny do Zahradního domu.
 
Ve stejný den, tedy ve středu 26. září, proběhne akce Zámecká plovárna II v Zahradním domě, od 18.00 hodin (cca do 20.00). Jedná se o reprízu úspěšné červnové akce z knihovny - pásmo tří přednášek a diskuse. Informaci o této akci najdete na Facebooku Volba pro Teplice.
 
Ve čtvrtek 27. září proběhne od 17 hodin Primátorská debata Českého rozhlasu, akce se uskuteční opět v Zahradním domě. Parametry obdobné jako v případě debaty pořádané námi v uplynulém týdnu.
 
V pátek 28. září a sobotu 29. září se chystá komunální kampaň door2door, tak pokud bychom navštívili právě Vás, přivítejte nás s vlídným slovem a podporou do finiše předvolební kampaně.
 
V pondělí 1. října nás čeká kontaktní kampaň v Trnovanech (u jezevčíka uprostřed, Č. kostel, proti policii), cca 15-18 hod.
 
V úterý 2. října se přesuneme do Šanova II (Hvězda, cesta směr Panorama), opět cca od 15 do 18 hod.
 
A nakonec ve čtvrtek 4. října budeme diskutovat s občany v rámci kontaktní kampaně na Benešově náměstí, opět zhruba 15-18 hod.
 
V pátek 5. 10. a v sobotu 6.10. budeme potřebovat Vaši podporu nejvíce, a to tak, že dorazíte k volbám a dáte svůj hlas jedním velkým křížkem celé kandidátce č. 4 - Volba pro Teplice.

Těšíme se na vás na našich akcích, kde se dozvíte o Volbě pro Teplice nejvíce. :-)

Tým Volba PRO! Teplice

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme