Změna v regionálním předsednictvu TOP 09 na Chomutovsku

20. 9. 2011

Dne 17. 9. 2011 se konal sněm chomutovské regionální organizace TOP 09 Chomutovsko, který  projednal jako hlavní bod volbu nového regionálního výboru strany.

„Věřím, že tímto zasedáním definitivně skončilo období nejistoty a nečinnosti strany TOP 09 na Chomutovsku, které způsobila část předchozího vedení svou činností a zásadním porušováním stanov při přijímání nových členů. To oprávněně rozhořčilo ostatní členy regionálního vedení a část uchazečů, kteří budou muset znovu projít přijímacím procesem, ale i krajské vedení strany jako takové,“ uvedl Miloslav Müller, člen krajského výboru strany zvolený za region Chomutovsko.

Novým předsedou regionálního výboru byl zvolen David Tejml z Chomutova, místopředsedou pak Jan Trubiroha z Kadaně a členem Jiří Štěpánek z Klášterce nad Ohří.

Za hlavní priority další  činnosti jmenoval nový předseda stabilizaci strany v regionu, vytvoření strategie strany pro další období a komunikaci se zastupiteli zvolenými za TOP 09 o stavu plnění slibů daných voličům ve volebním programu. „Veřejně tímto vyzývám pana MUDr. Jiřího Valeše i pana Stanislava Mikšovice k aktivnímu prosazování volebního programu strany, na jejíž kandidátce byli zvoleni. Zejména pak zdůrazňuji programový slib nekompromisního vystupování proti prosazování osobních zájmů zastupitelů na úkor města a obsazení manažerských pozic ve firmách řízených městem schopnými odborníky a manažery a ne politickými figurkami,“ uvádí nový předseda David Tejml.


Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme