Volby Chomutov

Informace k opakujícím se komunálním volbám v Chomutově 2015

Volby v Chomutově se konají 31. 1. 2015 od 7 do 22 hod.

Víte, že se budou v Chomutově opakovat volby do obecního zastupitelstva kvůli kupčení s hlasy? Přečtěte si více o opakovaných volbách zde.

Kandidáti TOP 09

Chomutovskou kandidátku TOP 09 do opakovaných voleb vede Mgr. Michal Vlach, který je ředitelem Základní školy a Mateřské školy Březno. Kompletní kandidátku TOP 09 do opakovaných obecních voleb v Chomutově si můžete prohlédnout zde

Volební program TOP 09

Prioritou TOP 09 je v Chomutově transparentnost veřejných zakázek a bezpečnost našich občanů. Jako nedílnou součást rozvoje Chomutova podporuje TOP 09 i růst vzdělanosti skrze zachování základních škol. Celý program TOP 09 pro obecní volby v Chomutově si můžete přečíst na tomto odkaze.

Stanovisko TOP 09 k likvidaci kalů na území Ústeckého kraje

14. 11. 2011
Ústí nad Labem – Krajský výbor TOP 09 Ústeckého kraje je velmi znepokojen a nesouhlasí se situací, kdy zástupci ČSSD a ODS v Radě Ústeckého kraje  umožnili svým aktivním rozhodnutím, změnou integrovaného povolení, zahájit likvidaci nebezpečného odpadu (paliva) na území, které patří k ekologicky nejzatíženějším v rámci ČR.

Krajský sněm TOP 09 v Ústeckém kraji zvolil svým předsedou Tomáše Tesaře

10. 10. 2011
V sobotu 8. října 2011 proběhl v Ústí nad Labem za účasti ministrů Miroslava Kalouska a Jaromíra Drábka sněm TOP 09 Ústeckého kraje. Delegáti krajského sněmu zvolili svým předsedou Tomáše Tesaře z Děčína. Krajskými místopředsedy se stali Michal Kučera z Loun, Zdeněk Šoral z Lovosic a Jakub Zavoral z Ústí nad Labem.

Krajský sněm 2011

5. 10. 2011
Sněm ústecké krajské organizace TOP 09 se uskuteční v sobotu 8.10. 2011 od 10:00 hodin v Ústí nad Labem, Palác Zdar, Dlouhá 1/12. Delegáti budou volit nové krajské vedení, diskutovat přípravu krajských voleb 2012 a nominovat kandidáty do celostátního vedení strany.
Číst více

Reakce předsedy RV TOP 09 Chomutovsko na nepravdivá tvrzení o spojení TOP 09 a scientologické církve

27. 9. 2011
V souvislosti s personálními změnami v regionální organizaci TOP 09 Chomutovsko se na soukromém internetovém blogu objevily spekulace a nepravdivá obvinění o napojení TOP 09 Chomutovsko na scientologickou církev. Ze spojení se scientology jsem byl obviněn i já jako nový předseda. Jakkoliv jde o nepravdivá, vymyšlená a fantaskní tvrzení šířená zhrzenými jednotlivci, považuji za nezbytné se proti těmto lžím kategoricky ohradit. TOP 09 Chomutovsko ani já nejsme v žádném případě propojeni se scientologickou církví, ani jinou nábožensko-církvení skupinou jakéhokoliv typu.

Změna v regionálním předsednictvu TOP 09 na Chomutovsku

20. 9. 2011
Dne 17. 9. 2011 se konal sněm chomutovské regionální organizace TOP 09 Chomutovsko, který  projednal jako hlavní bod volbu nového regionálního výboru strany.
 <  1 2 ... 30 ... 32 33 34 35 36 37   > Články 166 - 170 z 182

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ