Volby Chomutov

Informace k opakujícím se komunálním volbám v Chomutově 2015

Volby v Chomutově se konají 31. 1. 2015 od 7 do 22 hod.

Víte, že se budou v Chomutově opakovat volby do obecního zastupitelstva kvůli kupčení s hlasy? Přečtěte si více o opakovaných volbách zde.

Kandidáti TOP 09

Chomutovskou kandidátku TOP 09 do opakovaných voleb vede Mgr. Michal Vlach, který je ředitelem Základní školy a Mateřské školy Březno. Kompletní kandidátku TOP 09 do opakovaných obecních voleb v Chomutově si můžete prohlédnout zde

Volební program TOP 09

Prioritou TOP 09 je v Chomutově transparentnost veřejných zakázek a bezpečnost našich občanů. Jako nedílnou součást rozvoje Chomutova podporuje TOP 09 i růst vzdělanosti skrze zachování základních škol. Celý program TOP 09 pro obecní volby v Chomutově si můžete přečíst na tomto odkaze.

K záměru levice prolomit těžební limity na severu Čech

21. 9. 2013
Stanovisko lídra kandidátky TOP 09 s podporou Starostů Michala Kučery k záměru levice prolomit těžební limity v severních Čechách. "Je na čase si přiznat, že těžba v severních Čechách nemá dlouhodobou perspektivu. Jsem si vědom důležitosti využívání uhlí na výrobu elektřiny a tepla, respektuji však územní limity těžby uhlí a soukromé vlastnictví. Limity těžby byly stanoveny před 20 lety a těžební společnosti měly dlouhou dobu se na tuto skutečnost připravit."
Číst více

Michal Kučera: Kraj trápí hlavně nezaměstnanost, nízká konkurenceschopnost a sociální napětí

19. 9. 2013
Deník se ptal lídrů kandidátek na největší problémy Ústeckého kraje a možnosti jejich řešení. Uvnitř článku nezkrácená odpověď Michala Kučery  a způsob jakým by TOP 09 chtěl řešit nezaměstnanost, nízkou konkurenceschopnost a sociální napětí.

Kandidátní listina TOP 09 s podporou Starostů v Ústeckém kraj

10. 9. 2013
Výkonný výbor TOP 09 ve čtvrtek 5.9.2013 schválil kandidátní listiny pro nadcházející sněmovní volby. Lídrem v našem kraji je lounský radní Michal Kučera, který ke kandidátce uvedl: "Jsem rád, že se nám podařil dát dohromady tým kandidátů se zkušeností z komunální politiky, odborníky mnoha profesí, které můžete znát z komunálu i běžného života. Nejsme političtí turisté, mafiánské loutky ani naivní snílci. Jsme parta lidí, kteří umí vzít osud do svých rukou a žít své životy."
Číst více

Lídrem kandidátky TOP 09 pro volby do poslanecké sněmovny je Michal Kučera z Loun

6. 9. 2013
Výkonný výbor TOP 09 ve čtvrtek 5.9.2013 schválil kandidátní listiny pro nadcházející sněmovní volby. Na základě schválené nominace krajského výboru se stal lídrem TOP 09 v Ústeckém kraji lounský radní a ředitel elektrotechnické společnosti Michal Kučera z Loun.
Číst více

Možnost zapojit se do voleb

4. 9. 2013
Také v Ústeckém kraji nabízí TOP 09 svým členům a příznivcům možnost zasednout během sněmovních voleb v okrskových volebních komisích. Svou účastí můžete přispět k zákonnému a férovému průběhu voleb. Současně se můžete dle své chuti a možností zapojit i do předvolební kampaně TOP 09 a Starostů.
 <  1 2 ... 20 ... 27 28 29 30 31 ... 39 40   > Články 141 - 145 z 198

KRAJSKÁ KANCELÁŘ TOP 09 ÚSTECKÝ KRAJ