Švenda: Přemýšlím, jakou zemi potomkům zanecháme

17. 10. 2017

Představujeme kandidáta číslo 3 do Poslanecké sněmovny:

Mgr. Václav Švenda

43 LET

MÍSTOSTAROSTA PŘÍBRAMI, PEDAGOG

PŘÍBRAM, TOP 09

Proč kandiduji právě za TOP 09?

S manželkou vychováváme dvě malé děti, a proto často přemýšlím, jakou zemi potomkům zanecháme. TOP 09 je jediná strana s promyšlenou vizí České republiky na tři volební období dopředu, se kterou se plně ztotožňuji.

Proč jsem vhodným kandidátem na poslance?

Jako bývalý učitel, živnostník, zaměstnavatel a současný regionální politik se každý den potkávám se spoustou šikovných, chytrých a nadějných lidí. Jsem přesvědčen, že česká společnost má obrovský potenciál rozvoje. Ve funkci místostarosty města se věnuji hlavně školství a celoživotní zkušenosti z této oblasti bych rád zúročil i v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky.

Proč věřím, že dělat politiku má smysl?

Správná rozhodnutí bývají výsledkem kompromisu často velmi odlišných názorů a politika je prostředí, kde se odehrává souboj těchto představ. Jen díky otevřené politické diskusi budeme žít ve svobodné a prosperující společnosti.

václav švenda, kandidát do psp čr 2017

Volby: