× Pohněme s tím. Společně!

Společně za kulturou – dvě pozvání nejen pro seniory

V sobotu 31. května vypukne již čtvrtý ročník festivalu na roztockém zámku – tentokrát Zámeček 2014. Loni na „Promenádním koncertě nejen pro seniory“ v plné parádě zatančili a zahráli žáci Základní umělecké školy Roztoky. Ani deštivé počasí neodradilo mnoho rodičů, babiček a dědečků.

Tento rok pro Vás nevšední flétnové a kytarové vystoupení přichystají žáci Roztoče a dále vystoupí žesťové trio. Za milého přispění Kafírny ProVás bude pro všechny přítomné seniory zdarma připravené malé občerstvení. S organizátory akce – sdružením RR, se na Vás budeme těšit v sobotu 31. května ve 12:00 hodin na louce v roztockém zámku. Věřím, že tentokrát nám i počasí bude přát :).

Zahradní koncert – tradiční vystoupení žáků Základní umělecké školy, je zážitek, který si rozhodně ani letos nenechte ujít. Koncert bude slavnostně zahájen ve čtvrtek 12. června v 17:00 hod. na louce před Městským úřadem. V programu vystoupí žáci hudebního, tanečního i literárně-dramatického oddělení ZUŠ. Můžete se těšit na zajímavé výkony malých i velkých umělců. Ve spolupráci s Městem a členy Zdravotní a sociální komise i na toto setkání přichystáme něco malého k osvěžení a k snědku pro všechny příchozí seniory.

Na obě akce rádi přivezeme i odvezeme roztocké seniory. V případě Vašeho zájmu mě neváhejte prosím kontaktovat na tel. čísle: 724 544 799. Domluvíme si přesný čas i místo odvozu.

Těším se opět na společně setkání s Vámi, na sdílení společné radosti a kulturních zážitků!

Marie Šlancarová
předsedkyně Zdravotní a sociální komise

Článek vyšel v Odraze č. 5.

Volby:
2014 zastupitelstva obcí - Roztoky - 2. Marie Šlancarová