Vážení,

Dovolte mi, abych Vám, jménem fotbalového oddílu SK Roztoky, poděkoval za podporu, ať již formou sponzorského daru, pracovní výpomoci, dodávkou materiálu apod., kterou jste našemu oddílu v loňském roce projevili.

Neustále se nám zvyšuje počet členů, hlavně z řad dětí a mládeže. To sebou přináší stále více požadavků na dresy, míče, tréninkové pomůcky. S přibývajícím počtem mužstev dochází také k většímu zatížení trávníku a tím i k růstu nákladů na jeho udržování.

To vše se nám, i díky Vaší pomoci, daří naplňovat. Všechna naše mužstva, máme jich celkem 7, z toho 5 mládežnických, se v sezoně 2012/13  umístila do čtvrtého místa svých soutěží.

V podzimní části sezony 2013/14 jsme na tom, s výjimkou starších žáků a dorostu, v podstatě stejně. Starší žáci i dorost již ovšem hrají soutěže Středočeského kraje, kde mají soupeře podstatně těžší, než tomu bylo na Praze západ. Ale rozhodně svými výkony nedělají Roztokům žádnou ostudu.

Díky kvalitnímu trávníku k nám jezdí trénovat reprezentační výběry chlapců a dívek nejen České republiky, ale i ze zahraničí.

V letošním roce bychom chtěli pokračovat v úspěšné práci z let minulých.

Doufáme, že nám nadále zachováte přízeň a že i s Vaší pomocí se nám podaří vyřešit to, co nás v současnosti nejvíce trápí. To je rozšíření počtu kabin a další úpravy okolí hřiště tak, aby dělalo našemu městu čest a aby nám ho mužstva z ostatních, podobně velkých měst Středočeského kraje, záviděla.

Za Vaší pomoc Vám předem děkujeme.

Mezi naše partnery patří a největší poděkování si zaslouží Město Roztoky, Hydrolink Roztoky, Prockert&Hynek Roztoky, Autodoprava Čech, Tropic bar, Renova, Alchimica,Pešek+Kala – skříně, Regios, Maso Zrůbek a další.

Doufáme, že se nám podaří získat i další partnery z řad roztockých firem a podnikatelů. Můžeme jim propůjčit  na hřišti a kabinách, popř.i dresech, reklamní plochy k propagaci svých firem a výrobků.                                                                                                                    

Tomáš Novotný
Předseda SK Roztoky

Článek vyšel v Odraze č. 4.

 

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme