× Spojenci pro Evropu

Just in time

30. 6. 2014

Těm co se trochu zajímají o logistiku, je tento anglický výraz jasný. Ve správnou dobu na správné místo. Například doručení zásilky vstupní suroviny do výrobního skladu. Do mého života „just in time“ vstupuje ještě z jiného pohledu, a to při řešení rodinného problému „kam s ním“. Když náš Toník dorostl do školkového věku, přivítal jsem otevření nových „modulových“ pavilonů mateřské školky Havlíčkova jako seslání pomoci přímo z nebe. Bez „kontejnerovky“ bychom našeho Toníka do školky jen těžko dostávali. Kapacita mateřských škol v Roztokách pro všechny děti prostě nestačila. Po několika letech se situace opakuje, avšak na vyšším „levelu“ (úrovni), řečeno ústy našeho Toníka. Kapacita Základní školy v Roztokách, kam má Toník od září nastupovat, pro všechny děti prostě nestačí. Nebo vlastně nestačila. Nová budova ZŠ v Roztokách je těsně před otevřením a náš Toník už si opět spokojeně chystá svůj batůžek na cestu za vzděláním. Děkuji, za řešení problémů našeho města … „just in time“.

Ing. Tomáš Rozkydal

Volby: