SOS Příbram nejde do voleb, podpoří TOPku

1. 10. 2014

S tímto uskupením je spojován největší polistopadový občanský protest proti prodeji budov 1. polikliniky, kdy do ulic Příbrami vyšly stovky nespokojených občanů. SOS Příbram široce komentovala i další kontroverzní kauzy jako výběr ředitele knihovny, rekonstrukce náměstí TGM nebo prodej skládky Bytíz. 

SOS Příbram nechce svoji dosavadní práci jen tak zahodit. Rozhodla se podpořit kandidáty TOP 09. Valterová k tomu říká: „Měli jsme možnost jednat se zástupci řady kandidujících uskupení, ale s lidmi s TOPky jsme se nejlépe shodli. Poznali jsme v nich obyčejné lidi pevných názorů s rozumným uvažováním, kteří neprahnou po funkcích a moci, ale jsou ochotni pracovat“. V současném zastupitelstvu za TOP 09 pracovali Václav Švenda a Jan Cikler, kteří často kritizovali rozhodnutí vládnoucí koalice ČSSD a ODS. Lídrem TOP 09 je psychoterapeut Petr Vácha, Švenda kandiduje navíc na senátora.

Jan Mára za SOS Příbram doufá, že se k volbám přijde tentokrát více voličů, kterým přestalo být lhostejné, kdo a jak hospodaří s jejich majetkem. Přitom podpora větších stran znamená menší riziko propadnutí hlasů. „Oprosťme se od celostátní politiky a zvolme lidi, které známe a kteří jsou schopni vést město a hájit naše zájmy,“ vzkazuje Mára. 

„Přijďte k volbám a nevolte prověřené jistoty. Volte tak, aby Příbram mohla být VAŠÍM domovem!,“
 dodávají na závěr za SOS Příbram Ing. Jan Mára, Jana Valterová a Ing. Markéta Klemšová.

Převzato z: www.pribramsko.eu

Dostupné na: http://pribramsko.eu/sos-pribram-nejde-do-voleb-podpori-topku-5849

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme