Kutná Hora

Vážení spoluobčané, pojďte k volbám!

Často slyšíte názor, že volby stejně nic nerozhodnou a nic se nezmění. To není pravda, jenom vy rozhodnete o budoucnosti svého města.
V Kutné Hoře letos kandiduje 11 volebních uskupení, což svědčí o tom, že nejde jen o klasický souboj pravice a levice, ale pod hlavičkou různých uskupení jde spíše o uspokojení a realizaci osobních ambicí některých jednotlivců, než o zájem skutečně něco udělat pro občany Kutné Hory. V minulých volbách takovéto zájmové sdružení vyhrálo, a jaký byl výsledek za toto čtyřleté období? Posouzení nechám na Vás.
Takováto sdružení, která nemají zázemí parlamentních stran, bohužel mají působnost pouze na místní úrovni a rozvoji města většinou nic nepřinesou.
Pro nás je důležitý každý občan, jehož zájmy hájíme. Spokojenost občanů a dlouhodobý koncepční rozvoj města, lze zajistit pouze profesionální prací a férovým jednáním. Komunální politika je hlavně o práci. Víme, že to dobře funguje v jiných městech, a proto není žádný důvod, proč by to nemohlo jít i v Kutné Hoře.
Naši kandidáti, které představujeme, nejsou osoby závislé na příjmech z městského rozpočtu. Jsou to lidé, kteří v oborech své činnosti zastávají významné pozice, někteří pracovali v minulém období ve výborech zastupitelstva, odborných komisích města a mají tak mnoho zkušeností a znalostí o chodu města. Díky tomu
víme, jak lze mnoho věcí zlepšit.
Chceme Kutnou Horu jako sebevědomé, ekonomicky zdravé a optimistické město. Kutná Hora má skvělou minulost a my si přejeme, aby měla i skvělou budoucnost.

Vážení spoluobčané, bude mi velkou ctí, když zvolíte č. 10.

Ing. Jaroslav Suk
lídr kanddiátky