Naše názory, Vaše názory, ankety

…aneb Máte poslední slovo

9. 10. 2010

Založili jsme stránku www.10v.cz/unhost, určenou pro zveřejňování našich i vašich názorů.

Poslední slovo je výsadou, kterou užívají mocní tohoto světa. Je také významným prostředkem, kterým mohu ovlivnit dění kolem sebe. V Unhošti se stalo v poslední době zvykem, že poslední slovo má vedení radnice. Je obvyklé, že na příspěvky, které jsou do Unhošťských listů doručeny v den uzávěrky, stihne ještě vedení radnice napsat vysvětlující komentář. Nakonec, proč ne, starosta a radní jsou lidé, kteří nesou odpovědnost vůči veřejnosti, často čelí kritice. Nechme jim proto výsadu posledního slova i v našich Unhošťských listech.

Překvapivější je ovšem to, že tým ODS výsadu posledního slova přenesl i do svého volebního programu, ve kterém se rozhodl vysvětlit občanům nedostatky ostatních volebních programů. Kandidáti TOP 09 by mohli nyní využít  internetových stránek, na jejichž adresu se většina z vás dívá v ulicích města, k vysvětlení nedorozumění a nesmyslů, které uvádí ODS ve svém letáku. Mohli bychom začít bojovat s panem starostou o výsadu posledního slova.

Internetovou stránku www.10v.cz/unhost jsme ale založili především pro vás, lidi z Unhoště. Uvítáme vaše náměty a názory na město, na jeho současnost a budoucnost, chceme vašim názorům dobře naslouchat, zveřejňovat je a odpovídat na to, na co se ptáte. Vaše názory nám můžete předat také tuto neděli od 15:00 na náměstí, dát si přitom pivo a poslechnout živou hudbu.

Naším přáním je, abyste poslední slovo měli vy.

Vladimír Jurka, kandidát TOP 09 Unhošť