Ing. Iveta Koulová

1989-1993, projekce

Vlastnictví nemovitostí v katastru Unhoště

Spoluvlastník (SJM) rodinného domu s pozemkem,  ul. U Jezírka

Vztah k městu (zaměstnán v organizaci závislé na městu, dodavatel pro město)

žádný

Co očekávám, co chci změnit, proč kandiduji

• Větší otevřenost radnice může přinést větší aktivitu občanů města, kteří uvidí, že na jejich názoru jejich zastupitelům opravdu záleží.
  • Je důležité zlepšit komunikaci mezi radnicí a občany, zveřejňovat všechny plánované činnosti – např.investiční akce, plánované změny v organizacích zřizovaných městem, atd. -aby občané měli možnost se ke všemu vyjádřit a zastupitelé znali před svým hlasováním názor občanů a odborníků k dané problematice.
  • Občané musí mít možnost se podílet na závažných rozhodnutích zastupitelstva, které se jich dotýkají (ankety, příp. referendum).
  • Důsledným zveřejňováním všech výběrových řízení a širší účastí firem může dojít ke zlevnění investic.
  • Investice musí být posuzovány v celkovém komplexu, t.j. nejen něco vybudovat, ale mít koncepci budoucího užívání, ekonomiku provozu, atd.  – to vše ještě před výstavbou. Ti, kteří investici schvalují, musí mít jistotu, že bude pro město přínosem.