10. 10. 2010

V neděli 10.10. 2010 jsme se probudili do pochmurného rána. Venku se líně povalovala mlha a teploměr ukazoval pouhé 2 stupně celsia. Naštěstí se počasí umoudřilo. Ještě před polednem se mlha rozpustila a vysvitlo slunce, které ohřálo i řádně promrzlý teploměr.  Ideální počasí pro venčení jaguárů.

Jaguáry jsme vzali na náměstíčko u Tesca na Vráži. Zdolali jsme pár technických problémů s výškou obrubníků, ale nakonec se všech 13 Jaguárů mohlo předvést v plné kráse. Nebojte, nejednalo se o kočkovité šelmy, ale o vozy značky Jaguár.

Aby bylo skotské TOPodpoledne ideální, nesměl chybět skotský dudák, který nám zahrál písně z Highlands, mini obchůdek nabízející skotské speciality (např. marmeládu s whisky, haggis a další) i klasické černé anglické taxi.

Nechyběli ani kandidáti do zastupitelstva Černošic. Petr Wolf a Jiří Kubát s úsměvem obsadili improvizovaný výčep. Nabízeli alkoholické i nealkoholické pivo, grilovali klobásy a dětem připravovali párky v rohlíku (samozřejmě s kečupem :o) Ostatní kandidáti se věnovali návštěvníkům. Asi nejvíce viditelný byl náš lídr a kandidát na starostu Patrik Rech se svou vysokou postavou a dobrou náladou.

S radostí jsme přivítali paní Věru Kovářovou, kandidátku do Senátu za okres Praha – západ a Beroun za TOP 09. Patrik Rech s Věrou Kovářová ochotně debatovali s návštěvníky a odpovídali na jejich dotazy. Dotazů i příznivců (jak dvounohých, tak čtyřnohých)  se sešlo dost.

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na další příjemná setkání.

TOP09 Černošice

Závěrem mi dovolte, abych poděkoval všem, kteří se na přípravách skotského TOPodpoledne podíleli.

Děkuji, Patrik Rech

Galerie
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme