10. 10. 2010

V neděli 10.10. 2010 jsme se probudili do pochmurného rána. Venku se líně povalovala mlha a teploměr ukazoval pouhé 2 stupně celsia. Naštěstí se počasí umoudřilo. Ještě před polednem se mlha rozpustila a vysvitlo slunce, které ohřálo i řádně promrzlý teploměr.  Ideální počasí pro venčení jaguárů.

Jaguáry jsme vzali na náměstíčko u Tesca na Vráži. Zdolali jsme pár technických problémů s výškou obrubníků, ale nakonec se všech 13 Jaguárů mohlo předvést v plné kráse. Nebojte, nejednalo se o kočkovité šelmy, ale o vozy značky Jaguár.

Aby bylo skotské TOPodpoledne ideální, nesměl chybět skotský dudák, který nám zahrál písně z Highlands, mini obchůdek nabízející skotské speciality (např. marmeládu s whisky, haggis a další) i klasické černé anglické taxi.

Nechyběli ani kandidáti do zastupitelstva Černošic. Petr Wolf a Jiří Kubát s úsměvem obsadili improvizovaný výčep. Nabízeli alkoholické i nealkoholické pivo, grilovali klobásy a dětem připravovali párky v rohlíku (samozřejmě s kečupem :o) Ostatní kandidáti se věnovali návštěvníkům. Asi nejvíce viditelný byl náš lídr a kandidát na starostu Patrik Rech se svou vysokou postavou a dobrou náladou.

S radostí jsme přivítali paní Věru Kovářovou, kandidátku do Senátu za okres Praha – západ a Beroun za TOP 09. Patrik Rech s Věrou Kovářová ochotně debatovali s návštěvníky a odpovídali na jejich dotazy. Dotazů i příznivců (jak dvounohých, tak čtyřnohých)  se sešlo dost.

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na další příjemná setkání.

TOP09 Černošice

Závěrem mi dovolte, abych poděkoval všem, kteří se na přípravách skotského TOPodpoledne podíleli.

Děkuji, Patrik Rech

Galerie