Lysá nad Labem

Předkládáme Vám základní teze místní organizace TOP09 v Lysé nad Labem pro následující volební období

Kdo jsme ? Občané tohoto města, víc než si myslíte Spojuje nás nejen členství či sympatie s TOP09, ale i myšlenka, že společně s Vámi můžeme ve městě dosáhnout lepších výsledků. Jsme občané města, různého vzdělání,  profesí, zájmů, vyznání a názorů. Přesto jsme rozhodnuti být svědomím našeho města a jeho občanů, a jedině tomu podřídit hlasování členů našeho sdružení v městském zastupitelstvu, pokud nám svoji volbou k tomu dáte potřebnou důvěru.
Číst více

Chtěli bychom na úrovni komunální politiky leccos změnit. K tomu potřebujeme silnou podporu voličů a těšíme se, že vás co nejvíce přijde k volbám. Věřím, že naši kandidáti v Lysé nad Labem budou úspěšní a dokáží vás oslovit. Pokud budu moci, rád je během kampaně, ale i po volbách, podpořím.“

Lysa_Zdenek_Tuma

Zdeněk Tůma, ex-guvernér ČNB, lídr TOP 09 do Zastupitelstva hlavního města Prahy, kandidát na pražského primátora