Hořovice

TOP 09 Hořovice, 2010

INFORMOVANOST OBČANŮ, KOMUNIKACE S LIDMI, SOUSEDNÍMI OBCEMI A FIRMAMI TVOŘÍ ZÁKLAD PRÁCE DOBRÝCH SPRÁVCŮ MĚSTA

7. 10. 2010
Komunální volby totiž nejsou ani tak o politice, jako o tvářích. Jsou o lidech, kterým důvěřujete a jimž byste byli ochotni svěřit chod svého města, kde žijete, tedy správu toho, co se vás bezprostředně týká.

Lídr TOP 09 Tomáš Pavlovič odpovídal Podbrdským novinám

7. 10. 2010
Je mi 32 let a v Hořovicích bydlím bezmála třetinu svého života. Pocházím z Prahy, odkud jsem se do Hořovic přistěhoval za svou manželkou a za prací. V současnosti jsem zaměstnancem jedné hořovické reklamní agentury a mým úkolem je starat se o naše zákazníky a komunikovat s našimi dodavateli, vyhledávat vhodná výběrová řízení a zároveň se jich účastnit.

Tomáš Pavlovič v Berounském deníku

7. 10. 2010
Nadcházející komunální volby považujeme za jedinečnou příležitost, jak oživit činnost zastupitelstva, nastartovat názorovou obměnu v orgánech města, jak nalít čerstvou krev a nové myšlenky. To vše při zachování kontinuity, navázaní na vše dobré a smysluplné, co bylo v minulých obdobích v Hořovicích vykonáno.