Týnec nad Sázavou

TOP 09 – představení kandidátů a 9 TOP témat

Skupina TOP - 09  v Týnci se poprvé sešla v květnu 2010. Na počátku naší etapy jsme si společně stanovili cíl, za kterým chceme společně s Vámi jít. Městské zastupitelstvo jako vrcholný orgán města má významnou roli v určování směru, jakým se bude naše město ubírat. Pro lepší život nás všech ve  městě chceme přispět svým úsilím, časem a schopnostmi ke změně. Přesvědčíme Vás, že naše smířlivost, otevřenost k různým názorům a spolupráce napříč volebními stranami, dokáže udělat z našich mott základní pilíře dalšího rozvoje tohoto města. Skupina TOP - 09 se také rozhodla fungovat i po volbách, kdy zvolení zástupci do zastupitelstva budou nadále spolupracovat s ostatními a informovat je o jednotlivých krocích. Představujeme Vám tedy nás a našich 9 cílů.