Daniel Marek

VEDE TOP 09 MB DO VOLEB

8. 9. 2010

Kandidát TOP 09 Daniel Marek má s regionální politikou zkušenosti. Poprvé kandidoval v minulých komunálních volbách, od té doby je předsedou komise tělovýchovy a sportu rady města, pracuje v dislokační komisi. Zvolen byl za SNK-ED.

"Nalákala mě vize konzervativní strany a příslib větší profesionality zaštítěný pány Schwarzenbergem a Kalouskem. Do podzimních voleb máme vyváženou kandidátku se zkušenými politiky, ale i mladými lidmi, kteří přinášejí nové myšlenky a zkušenosti ze svých profesí," říká ke svému angažmá v TOP 09 Marek.

Ve straně je od jejího vzniku. Spolupracovat s profesionály, postupovat koncepčně. Marek vystudoval bakaláře na Slezské univerzitě - Fakultu veřejných politik - Veřejná správa a regionální politika. Má tedy na politickou práci titul. Hodlá ale spolupracovat s profesionály.

"Žádný politik nemůže být zákonitě odborníkem na všechno a já se chci obklopit řadou profesionálů, o které se mohu opřít. Ze sportu jsem na týmovou práci zvyklý. Chci, aby se lidé v Mladé Boleslavi cítili dobře, aby zde rádi žili, pracovali a trávili volný čas," prohlašuje Marek.

Zdroj: parlamentniListy.cz

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme