Steinbach: Nenechme se otrávit

22. 9. 2017

Do voleb zbývá dnes 28 dní, představujeme kandidáta číslo 28:

Jaroslav Steinbach

43 LET

STAVITEL

VELKÉ POPOVICE, TOP 09

Proč kandiduji za TOP 09?

Dlouho jsem uvažoval o tom jak se aktivně zapojit do veřejného života.  V roce 2013 jsem se rozhodl, že vstoupím do politiky, abych se mohl aktivně podílet na životě v naší zemi. Jedinou politickou stranou blízkou mému přesvědčení a názoru na politiku, byla TOP 09. A tak to mu je do dnešních dnů.

Proč jsem vhodným kandidátem na poslance?

Zda jsem vhodným kandidátem na poslance musí posoudit voliči. Moje zásadní témata jsou dvě: ochrana životního prostředí a nakládání se zbraněmi.

Jsem členem Českého svazu ochránců přírody, předsedou Spolku na ochranu a péči o přírodní park Velkopopovicko  a  členem komise Pro životní prostředí u nás ve Velkých Popovicích. Ve spolupráci s úžasnou partou lidí se snažím, aby příroda v okolí Prahy zůstala taková jakou jsme ji zdědili po předcích a v takovém stavu ji předali našim potomkům.

Druhým tématem je ,, nakládání se zbraněmi´´ . Jsem členem tradičního historického regimentu. Podílím se na pořádání nebo jako účastník na rekonstrukcí historických bitev z období  1.světové války a vím, jak nám novely Zákona o zbraních ztrpčují život. Již teď máme jeden z nejpřísnějších zákonů o zbraních na světě, a proto jsem proti dalšímu omezování držitelů legálních zbraní.

Proč věřím, že dělat politiku má smysl?

Žijeme v demokracii, kde za nás rozhodují lidé, které jsme si zvolili ve svobodných volbách. Je to ten nejlepší způsob vlády. Pokud do politiky umožňujeme přístup lidem, kterým jde jen o osobní prospěch, pak se nedivme, že politika vypadá podle nich. Čím více lidí bude do politiky vstupovat a aktivně se zúčastňovat politického dění , tím bude pro naši zemi lépe. Nenechme se otrávit těmi pár jedinci, kterým jde jen o jejich osobní blaho, nepromarněme šanci zvolit si své zástupce do poslanecké sněmovny a pojďme k volbám.

jaroslav steinbach, kandidát do psp čr 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme