Langšádlová: Zastávám racionální evropskou politiku

15. 10. 2017

Do voleb dnes zbývá 5 dní, představujeme kandidátku číslo 5.

Mgr. Helena Langšádlová

54 LET

POSLANKYNĚ, MÍSTOPŘEDSEDKYNĚ TOP 09

ČERNOŠICE, TOP 09

Proč kandiduji právě za TOP 09? 

Protože děláme racionální nepopulistickou politiku a neuhýbáme ze svého přesvědčení. Protože naše strana je jediná proevropská pravicová strana v České republice. A protože jsem pevně přesvědčena, že naše členství v Evropské unii a prozápadní orientace jsou v životním zájmu naší země.

Proč jsem vhodnou kandidátkou na poslankyni?

Dlouhodobě aktivně hájím zájmy svých voličů. Podporuji rodiny s dětmi například zřízením dětských skupin a zachováním lesních školek. Hájím zájmy ohrožených dětí konkrétně v otázce pěstounské péče. Přispěla jsem ke zlepšení podmínek pro podnikatele a ke vzniku nových pracovních míst skrze podpora exportu, zavedení jednotného inkasního a kontrolního místa. Dlouhodobě podporuji obce například skrze rozpočtové určení daní. Pomohla jsem i k zavedení protikorupčních opatření, jako je registr smluv. Všechny mé návrhy vycházející z tradičních hodnotových základů naší společnosti. Jsem zastáncem racionální evropské politiky a prozápadní orientaci naší země. Jsem aktivní členka meziparlamentní skupiny ČR – Izrael a ČR – Spojené státy americké. 

Proč věřím, že dělat politiku má smysl? 

Každý máme odpovědnost za společnost, ve které žijeme. A díky tomu, že žijeme v demokratické zemi, můžeme aktivně ovlivňovat naše směřování a naši budoucnost, ať již jako občané nebo jako politici.

helena langšádlová, kandidátka do psp čr 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme