Havelková: Každý může měnit svět k obrazu svému

14. 10. 2017

Do voleb zbývá dnes 6 dní, představujeme kandidátku číslo 6.

Ing. Jana Havelková

58 LET

PROJEKTOVÁ MANAŽERKA, ZASTUPITELKA KOSTELCE NAD ČERNÝMI LESY

KOSTELEC NAD ČERNÝMI LESY, TOP 09

 

Proč kandiduji právě za TOP 09?

Vždy jsem aktivně se zapojovala do veřejného života. Ve svých 50 letech jsem se rozhodla vstoupit do politické strany a pečlivě jsem vybírala.  TOP09 byla volbou po zralé úvaze: hodnotové desatero TOP09, proevropská strana, konzervativní postoje, podpora podnikatelů - a  také lidi v naší místní organizaci. Nelituji, byla to dobrá volba!

Proč jsem vhodným kandidátem na poslance?

Během 4 let na radnici v pozici místostarostky jsem dokázala sobě i ostatním, že politika se dá dělat slušně. A to i přesto, že  jsem říkávala, že nemohu věřit nikomu - ani sama sobě. Nyní vím, že je nutné si stanovit hranici, za kterou nemohu jít, abych nespadala do skupiny lidí, o kterých se říká:"Je schopný, ale úplně všeho." To je rovina morální. A rovina věcná - na své životní pouti jsem prošla mnoha pozicemi a získala hodně poznatků a zkušeností a tyto jsem připravena zužitkovat. A jestli jsem vhodným kandidátem na poslance - to se teprve ukáže :-)

Proč věřím, že dělat politiku má smysl?

Protože věřím, že každý může měnit svět k obrazu svému a dokonce jsem přesvědčena, že by to každý měl udělat. Nadávat na to, že je něco někde špatně, a čekat, že přijde někdo a udělá to za mne, to je možná pohodlné, ale není to dobré a k ničemu to nevede.  A doplňuji, že mnou vytvořený obraz má své pevné rámce, ale detaily jsem připravena dotvářet dle možností. A  také proto, že věřím, že i politik může být a zůstat slušným člověkem.

jana havelková, kandidátka do psp čr 2017

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme