O projektu VOLME DOBRO

Volme dobro je název předvolební akce, kterou připravila středočeská organizace TOP 09. Jejím cílem je využít část prostředků vyčleněných na volební kampaň strany v nadcházejících parlamentních volbách 2013, nejen k propagaci strany a jejího programu, nýbrž také k okamžité a viditelné pomoci v neziskovém sektoru naší společnosti. Ve Středočeském kraji bylo vybráno dvanáct neziskových organizací, kterým TOP 09 Středočeský kraj přispěje finančním darem.

Princip projektu?

Dostanete-li od našich promotýmů placku nebo samolepku na auto, následně se s předměty vyfotíte a tento snímek nám dovolíte uveřejnit nebo nám jej sami pošlete, bude na konto neziskovek připsáno
20 nebo 50 Kč
.

Pokud získáte a vyvěsíte ve veřejném prostoru reklamní plachtu TOP 09, připočteme za její fotografii na dobročinné účely 100 Kč.

Fotografie uveřejníte:

Vyhodnocení

Vyhodnocení akce VOLME DOBRO s uvedením celkových částek, které poputují k neziskovým organizacím, najdete po skončení volební kampaně zde - na webových stránkách středočeské TOP 09.