Vyjádření k lživému letáku „Vybíráme z tisku“

9. 10. 2014

 K obsahu letáku stručně jednoznačně uvádím:

 

  • nejsem žádným potomkem v textu a na fotografiích uvedené osoby
  • nikoho „neovládám jako loutku“
  • nezasadil jsem se o žádné rozhodnutí stavebního úřadu, neboť stavební úřad je orgán státní správy, na kterou jako představitel samosprávy nemám žádný rozhodovací vliv, toto logicky platí i pro uvedený případ uvedený v textu a na obrázku, naopak jsem se zasadil o regulaci územního rozvoje – např. zrušení předchozí změny územního plánu z roku 2010, která pro výstavbu přidávala 0,5 milionů m2 nově zastavitelného území, podílel jsem se i na tom, že se v aktuálně probíhající změně územního plánu vůbec nerozšiřuje zastavitelné území obce Jesenice pro bydlení, výrobu, skladování, komerci,…
  • za uplynulé 4 roky jsme jesenickou radnici učinili mnohem transparentnější, než byla v minulých obdobích, od r. 2010 nově zveřejňujeme videozáznamy ze zastupitelstva, od r. 2014 (nad rámec povinností ze zákona) i všechny smlouvy uzavřené obcí Jesenice, informujeme o všech důležitých obecních záležitostech v tisku, na webu, proběhlo dokonce několik projednávání za účasti veřejnosti (např. při přípravě zásadního dokumentu Strategický plán rozvoje, při přípravě rozpočtu – sestavování investičních priorit v jednotlivých čtvrtích Jesenice apod.)

 

Konstatuji, že textový a obrazový obsah uvedeného letáku přesáhl nejen hranici elementární lidské slušnosti, ale vysoce pravděpodobně i zákona. Obsah se hrubě dotýká mé cti, a proto jsem připraven podniknout proti sprostému anonymnímu autorovi a distributorům veškeré právní kroky. 


MUDr. Petr Tiso, MBA

 

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme