KOALICE PRO ROZUMNÝ ROZVOJ JESENICE

TOP 09, Starostové a nezávislí

23. 6. 2014

Výbor místní organizace TOP 09 schválil kandidátní listinu Koalice TOP 09 a Starostů a Nezávislých pro volby do zastupitelstva obce Jesenice v říjnu 2014.

Předcházel tomu pečlivý výběr 21 kandidátů a jejich vzájemná shoda na programu Koalice.

Základem kandidátky jsou představitelé současného vedení Jesenice – starosta, několik radních a zastupitelů zvolených jako nezávislí za Sdružení nezávislých kandidátů Rozumný rozvoj a TOP 09. Tito zastupitelé se během volebního období 2010 - 2014 významně podíleli na plnění jesenického koaličního programu (vycházejícího z volebních programů sdružení nezávislých kandidátů Rozumný rozvoj a TOP 09 z roku 2010), na přípravě dlouhodobých vizí v rámci Strategického plánu rozvoje Jesenice a na rozpracování konkrétních projektů pro Jesenici na další roky.

Dalšími kandidáty Koalice jsou lidé, kteří jsou již několik let aktivní v rámci komisí rady obce. Pro oživení se pak na kandidátce objevily i nové, perspektivní tváře, které mají velký zájem o zapojení do veřejného života v Jesenici.

Všichni naši kandidáti jsou lidé s životními zkušenostmi, vzdělaní, úspěšní ve svých rozmanitých profesích, zastupují dle místa svého bydliště všechny části Jesenice.

Lídrem kandidátky je starosta Jesenice Ing. Pavel Smutný.

Základní cíl naší Koalice ve volbách je jasný – výrazně zvítězit, zajistit tak Jesenici kontinuitu vedení obce a tím i dlouhodobou stabilitu - díky tomu pak realizovat své připravené plány pro rozumný, vyvážený a udržitelný rozvoj Jesenice a její kvalitní správu.

MUDr. Petr Tiso, MBA, předseda místní organizace TOP 09 Jesenice u Prahy

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme