Volby do zastupitelstva hl. m. Prahy

Tůma - FÉR

Vážení Pražené,

dlouhá staletí naši předkové svou prací a umem utvářeli Prahu do podoby jednoho z nejkrásnějších měst. Nabízíme Pražanům slušnou a zodpovědnou politiku, která vrátí metropoli její důstojnost a přitažlivost. Ke správě města budeme přistupovat s úctou a s vědomím, že není naším soukromým vlastnictvím, ale že ji máme propůjčenou od svých dětí. Nabízíme řešení současných problémů i dlouhodobou vizi moderního města, které se bude pyšnit svou kulturou, vzdělaností a bude místem bezpečí pro obyvatele Prahy i návštěvníky. Jsme připraveni spolupracovat se všemi politiky demokratických stran a hnutí, kteří budou svými schopnostmi a důvěryhodností pro Prahu přínosem. Nabízíme tým vzdělaných a pracovitých lidí se širokým odborným zázemím, kteří jsou odhodláni současnou situaci napravit a dlouhodobé vize poctivě měnit ve skutečnost.

Celý náš program si můžete přečíst na této stránce.

Důležité odkazy: Jak volit
Voting of Nationals of Other States in the Municipal Election

Volební obvody

Pro volby do zastupitelstva hl. m. Prahy došlo k rozdělení našeho města na sedm volebních obvodů. To znamená, že například kandidáta na primátora Zdeňka Tůmu nemůže volit každý, protože bude lídrem pouze v obvodu I. Pana Tůmu však můžete v celé Praze podpořit volbou jeho týmu. Chcete vědět, co dělají právě vaši kandidáti ve vašem volebním obvodě? Použijte prosím následující  formulář.