Senátní volby 2016 v Praze

3 kandidáti TOP 09 ve 3 obvodech do Senátu 7. a 8. října 2016 (2. kolo 14. a 15. října 2016)

V letošním roce proběhnou v Praze pouze volby do Senátu, a to ve 3 volebních obvodech.

Volební obvod č. 19 - Praha 11 zahrnuje území městských částí Praha 11, Praha 15, Praha 22, Praha-Benice, Praha-Dolní Měcholupy, Praha-Kolovraty, Praha-Královice, Praha-Křeslice, Praha-Nedvězí. V tomto obvodě se o hlasy bude ucházet Jakub Lepš, místostarosta MČ Prahy 11.

Volební obvod č. 22 - Praha 10 zahrnuje území městské části Praha 10, s výjimkou části k. ú. Vinohrady, ležící na území městské části Praha 10. Dále zahrnuje území městských částí Praha-Štěrboholy, Praha Dubeč.  V obvodu Prahy 10 se kandidátem stal lékař a chirurg Jiří Holubář.

Volební obvod č. 25 - Praha 6 zahrnuje území městské části Praha 6, s výjimkou k. ú. Střešovice, části k. ú. Bubeneč, části k. ú. Hradčany a části k. ú. Sedlec, ležícími na území městské části Praha 6. Dále zahrnuje území městských částí Praha 17, Praha-Přední Kopanina, Praha-Nebušice, Praha-Lysolaje, Praha-Zličín. Za Prahu 6 se o hlasy voličů bude ucházet Jiří Růžička, který je ředitelem prestižního gymnázia Jana Keplera.

V oblasti školství a sportu ještě letos zrealizujeme řadu projektů, říká místostarosta Prahy 11 Jakub Lepš

29. 6. 2018
Co se v oblasti školství podařilo v Praze 11 realizovat a jaké jsou plány pro zbytek letošního roku? Na jaké novinky v oblasti sportu a volného času se mohou obyvatelé „jedenáctky" těšit? Na tyto a další otázky serveru Pražský patriot odpovídal zástupce starosty Prahy 11 Jakub Lepš (TOP 09), který má ve vedení městské části na starost oblasti školství a vzdělávání, sportu a volného času a oblast kultury.

TOP 09: Chceme vyšší kvalitu škol už v příštím školním roce

28. 6. 2018
Různorodost škol, důraz na jazykovou gramotnost, schopnost studentů komunikovat a učit se, ale také dostatek škol a klasických i alternativních školek v místě, kde děti a žáci bydlí. To jsou priority, které dnes u příležitosti konce školního roku představili experti TOP 09.

Exnar: Dát si čaj s TOP 09 má smysl

15. 8. 2017
Popovídat si s kandidáty do PSP a seznámit se s volebním programem TOP 09? Srdečně Vás zveme do regionální kanceláře v Praze 5.