Senátní volby 2016 v Praze

3 kandidáti TOP 09 ve 3 obvodech do Senátu 7. a 8. října 2016 (2. kolo 14. a 15. října 2016)

V letošním roce proběhnou v Praze pouze volby do Senátu, a to ve 3 volebních obvodech.

Volební obvod č. 19 - Praha 11 zahrnuje území městských částí Praha 11, Praha 15, Praha 22, Praha-Benice, Praha-Dolní Měcholupy, Praha-Kolovraty, Praha-Královice, Praha-Křeslice, Praha-Nedvězí. V tomto obvodě se o hlasy bude ucházet Jakub Lepš, místostarosta MČ Prahy 11.

Volební obvod č. 22 - Praha 10 zahrnuje území městské části Praha 10, s výjimkou části k. ú. Vinohrady, ležící na území městské části Praha 10. Dále zahrnuje území městských částí Praha-Štěrboholy, Praha Dubeč.  V obvodu Prahy 10 se kandidátem stal lékař a chirurg Jiří Holubář.

Volební obvod č. 25 - Praha 6 zahrnuje území městské části Praha 6, s výjimkou k. ú. Střešovice, části k. ú. Bubeneč, části k. ú. Hradčany a části k. ú. Sedlec, ležícími na území městské části Praha 6. Dále zahrnuje území městských částí Praha 17, Praha-Přední Kopanina, Praha-Nebušice, Praha-Lysolaje, Praha-Zličín. Za Prahu 6 se o hlasy voličů bude ucházet Jiří Růžička, který je ředitelem prestižního gymnázia Jana Keplera.

TOP 09 Praha 11 a hnutí Starostové a nezávislí Praha 11 spojují síly pro podzimní komunální volby

4. 5. 2018
Praha 11: Vzhledem ke své programové blízkosti a společné snaze co nejaktivněji přispívat k rozvoji městské části Praha 11 se politické subjekty TOP 09 Praha 11 a hnutí Starostové a nezávislí Praha 11 dohodly na sestavení společné kandidátky pro podzimní komunální volby. Za hlavní téma považují oba subjekty zejména další rozvoj Jižního Města. Cílem je, aby se postupně stalo skutečným městem, ve kterém lidé nejen rádi bydlí, ale též pracují a spokojeně tráví volný čas.
Číst více

Pražská programová konference nabídla diskusi a témata před volbami

21. 4. 2018
Vzdělávání, doprava a životní prostředí – to byla témata, nad kterými dnes diskutovalo více než šest desítek účastníků Pražské programové konference TOP 09. Členy a budoucí kandidáty přišel informovat o strategii a cílech letošních komunálních voleb také předseda TOP 09 Jiří Pospíšil.

Exnar: Dát si čaj s TOP 09 má smysl

15. 8. 2017
Popovídat si s kandidáty do PSP a seznámit se s volebním programem TOP 09? Srdečně Vás zveme do regionální kanceláře v Praze 5.