Senátní volby 2016 v Praze

3 kandidáti TOP 09 ve 3 obvodech do Senátu 7. a 8. října 2016 (2. kolo 14. a 15. října 2016)

V letošním roce proběhnou v Praze pouze volby do Senátu, a to ve 3 volebních obvodech.

Volební obvod č. 19 - Praha 11 zahrnuje území městských částí Praha 11, Praha 15, Praha 22, Praha-Benice, Praha-Dolní Měcholupy, Praha-Kolovraty, Praha-Královice, Praha-Křeslice, Praha-Nedvězí. V tomto obvodě se o hlasy bude ucházet Jakub Lepš, místostarosta MČ Prahy 11.

Volební obvod č. 22 - Praha 10 zahrnuje území městské části Praha 10, s výjimkou části k. ú. Vinohrady, ležící na území městské části Praha 10. Dále zahrnuje území městských částí Praha-Štěrboholy, Praha Dubeč.  V obvodu Prahy 10 se kandidátem stal lékař a chirurg Jiří Holubář.

Volební obvod č. 25 - Praha 6 zahrnuje území městské části Praha 6, s výjimkou k. ú. Střešovice, části k. ú. Bubeneč, části k. ú. Hradčany a části k. ú. Sedlec, ležícími na území městské části Praha 6. Dále zahrnuje území městských částí Praha 17, Praha-Přední Kopanina, Praha-Nebušice, Praha-Lysolaje, Praha-Zličín. Za Prahu 6 se o hlasy voličů bude ucházet Jiří Růžička, který je ředitelem prestižního gymnázia Jana Keplera.

Karel Schwarzenberg a další kandidáti vyjeli tramvajemi za voliči v Praze

18. 10. 2017
Kandidáti TOP 09, kteří před sněmovními volbami den co den diskutují s voliči v ulicích Prahy, za nimi dnes vyrazili i po kolejích. Ve třech tramvajích lidem nabídli nejen svezení zdarma, ale také hudbu, mošt a diskusi o všech tématech, která je zajímají. Byla to dobrá jízda, zhodnotil akci Karel Schwarzenberg.

Praha 6 ostrovem pozitivní deviace

11. 9. 2017
Čekají nás velmi důležité volby. Česká republika stojí na rozcestí. Potvrdíme polistopadový vývoj a půjdeme na Západ, nebo zvítězí antisystémové strany s oligarchou toužícím po moci? Praha 6 ví, že chce na Západ.

Exnar: Dát si čaj s TOP 09 má smysl

15. 8. 2017
Popovídat si s kandidáty do PSP a seznámit se s volebním programem TOP 09? Srdečně Vás zveme do regionální kanceláře v Praze 5.