SNK ED v Praze podporují kandidátku TOP 09

24. 7. 2017

Pražská organizace SNK Evropští demokraté se rozhodla, že bude v podzimních sněmovních volbách podporovat Karla Schwarzenberga a další kandidáty na pražské volební listině TOP 09. Vyzývá proto své příznivce, aby dali hlas TOP 09.

„Považujeme TOP 09 za politickou stranu, která systematicky obhajuje členství ČR v Evropské unii a NATO, bojuje za ochranu demokratických principů, zachování občanských svobod i tržního hospodářství,“ vysvětluje Jiří Witzany, předseda pražské SNK ED, která samostatně ani v žádné koalici letos nebude kandidovat.

„Prosíme příznivce SNK Evropských demokratů v Praze: podpořte TOP 09. V těchto volbách může jít o každý hlas,“ dodává Jiří Witzany.

„Vážíme si podpory SNK ED a děkujeme za ni. Tato podpora opět ukazuje, že se na základním směřování České republiky umíme dohodnout a spojit s dalšími stranami. SNK ED je pátou politickou stranou, která vyzvala své příznivce a voliče, aby dali hlas právě nám,“ říká předseda pražské TOP 09 Martin Dlouhý.

Eva Marečková

krajská manažerka TOP 09 Praha