Magistrát opraví komunikace s chodníkem v Kunraticích

27. 7. 2014

Více jak 4 roky nebyla v Kunraticích provedena oprava komunikace nebo chodníku ze  strany magistrátu (TSK). Proto jsme potěšeni, že můžeme oznámit zahájení rekonstrukce ulice Pražského povstání ještě behem tohoto léta. Jedná se o výsledek opakovaných jednání místní organizace TOP 09 s radními na magistrátu hl. m. Prahy, aby Kunratice nebyly zcela opomenuty z investiční činnosti.

Tato rekonstrukce je první fází plánované velké rekonstrukce oblasti kolem ul. K Zeleným domkům, na kterou dojde až v dalším volebním období. OMI, tj. Odbor městského investora již zahájil přípravu rekonstrukce jejímž výsledkem bude nová komunikace a také nový chodník. Tento chodník by měl být prvním počinem v námi plánovaném programu pro chodce na všech komunikacích v Kunraticích - viz Naše priority.

Tímto bychom rádi poděkovali náměstkovi primátora panu Jiřímu Nouzovi (TOP 09), který se o realizaci této akce velmi významně přičinil.

Krajská kancelář TOP 09 Praha

Malostranské náměstí 266/5
118 00 Praha 1 - Malá Strana

Úřední hodiny:

Po, St od 9:00 do 15:00 h.

Facebook Pražská 4
TOP 09 Praha 4 na Facebooku Informační občasník Pražská 4