Miroslav Fabík

Co mám na Praze 3 rád

Jako patriot prakticky všechno. Není zde žádná oblast, která by mne v rámci bydlení a užívání volného času na Praze 3 zásadně nevyhovovala. Pokud by tomu tak bylo, jistě bych změnil lokalitu. Tím ale neříkám, že je vše dokonalé a není co zlepšovat.

Co bych rád změnil na Praze 3

Určitě podmínky pro děti a mládež v oblasti rozvoje sportu a volnočasových aktivit. Směrování jak do školní docházky, tak v rámci mimo školních aktivit. Je to např. rozšíření sportovních tříd nebo nastavení kontinuální spolupráce se sportovními kluby. Vím, že je to běh na dlouhou trať, který je spojen především s financemi. Ale je to velká výzva a ty mám rád. Je to pro mne priorita číslo jedna.

Jaké místo na Praze 3 mám nejraději

Především zeleně, parky a sportoviště, nejraději však vrch Vítkov. Jako junior jsem zde trávil hodně volného času, který byl spojený především se sportem. Je ale pravda, že ani taková “Tour de hostinec” po žižkovských hospůdkách není nezajímavá. Málo městských částí má takový počet malebných hospůdek, což oceňují i návštěvy ze zahraničí.

Čemu se chci na radnici věnovat

Jak jsem uvedl již v minulé otázce mojí prioritou je oblast dětí a mládeže s nastavením kontinuálních procesů podpory sportu tak, aby se nejednalo pouze o jednorázová řešení. Další oblastí je majetek a investice, které spolu úzce souvisí.

Aktivity

Vzhledem k tomu, že rád bydlím v pěkném prostředí a zároveň lpím na dobrých sousedských vztazích, tak činnost spojená s vedením bytového družstva.

Zájmy

Jednoznačně sport a cestování. V poslední době též hrady a zámky v ČR.

Jak nejraději trávím volný čas

Po náročném zaměstnání, kde prosedím spoustu hodin, je to aktivní odpočinek sportováním, aby tělo nestrádalo a bylo v dobré kondici.Aktuálně je to kombinace cyklistiky a plavání.

Proč jít k volbám

Odpověď je jednoznačná – pokud mi není lhostejné, jak a kde žiji, tak je to jedinečná příležitost pro nastavení změn. V zemích s delší demokracií je dokonce hrdost jít k volbám…

Funkce:

Zastupitel MČ Praha 3

Kontakt:

Tel.:

222 587 761

E-mail:

miroslav.fabik@seznam.cz

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme