Ing. Radek Dlesk, MBA

zastupitel TOP 09

Dobrý den, dovolte mi abych se představil: Jmenuji se Radek Dlesk a v městské části Praha 13 bydlím od roku 2003. Jsem ženatý a mám dvě děti, syna (8 let) a dceru (12 let).

Vystudoval jsem bakalářské studium v oboru "Finanční management", magisterské v oboru "Management firem" a MBA v oboru "Finance". Těmto oblastem se také po pracovní stránce věnuji a ve finančním sektoru (bankovním i nebankovním) dlouhodobě působím. V současnosti pracuji v české pobočce nadnárodní úvěrové pojišťovny.

Politiku jsem mnoho let sledoval, tak jako většina lidí, jen jako nezúčastněný pozorovatel a to až do roku 2009, kdy vznikla strana TOP 09. Tehdy jsem si uvědomil, že po dlouholetém monopolu stran ČSSD a ODS, které se svorně a ve vzájemné shodě podělily v naší zemi o moc, snad konečně nastal čas, kdy bude možné něco změnit. Do TOPky jsem vstoupil ihned po jejím založení a po odštěpení regionální organizace Prahy 13 od Prahy 5 jsem zdejší organizaci spoluzakládal a stal se jejím místopředsedou.

V rámci svého působení v Zastupitelstvu se věnuji zejména finančním záležitostem naší městské části a jsem zodpovědný za mediální výstupy. Proto se v rámci možností  zabývám veškerými kauzami aktérů současné oranžovo-modré koalice na naší Radnici.

Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme