Narodil jsem se 5.8.1973. Atmosféru listopadu 1989 si pomatuji stejně tak dobře jako zlořády komunistů. Padesátá léta znám sice jen z vyprávění prarodičů, ale „komedie“ s příliš prokapitalistickými obrázky na tričku, máničkovským sestřihem či potvrzení přihlášky na střední školu až za pionýrský podběl  v paměti školáka červené školy „K Milíčovu“ zůstanou.

Po maturitě 1991 jsem tři roky prokládal návštěvy ČVÚT pořádáním hudebních produkcí na Táborsku. Po zjištění, že jen hudbou se živit nedá, jsem pracoval od roku 1995 „u filmu“, a to postupně jako asistent, technik, zvukař, střihač, režisér. V posledních pěti letech  jsem zaměstnán jako redaktor Českého rozhlasu ve kterém vedu multimediální tým. Hlavní pracovní radostí je tvorba webových aplikací s historickou tématikou (např.rozhlas.cz/bunkry, rozhlas.cz/tank). Z dalších počinů v profesní kariéře bych vyzdvihl magazíny o gorilách z pražské ZOO „Odhalení“ a několik dílů populárního cestopisu ČT “Na cestě“.

Nespokojenost mých přátel a hlavně má vlastní s posledním vývojem a stavem politiky v našem státě mě v loňském roce dovedla ke vstupu do TOP09. Pod křídly knížete bych rád napomohl k očištění slova „politika“ a „zastupitel“  v očích našich voličů.

Jsem ženatý, mám ročního syna Toníka, aktivně se věnuji potápění, hokeji a občas i kolečkovým bruslím, volné víkendy rád věnuji návštěvě hradů a zřícenin nebo šachům.

Vám všem, kteří jste ještě neztratili naději ve zlepšení politického stylu, chci poděkovat za účast v červnových volbách a zároveň vás poprosit o účast ve volbách regionálních. Bez vaší volební pomoci se nepodaří nahradit současné radní poctivými a slušnými lidmi, pro které slovo „morálka“ neztratilo smysl. Buďte bdělí a nedopusťte, aby z naší radnice bylo odkladiště korupčníků, z „velké Prahy“.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme