Narodil jsem se roku 1981 v Praze, vystudoval jsem Střední průmyslovou školu sdělovací techniky v Praze – obor Technické lyceum. Po jejím ukončení jsem se rozhodl pokračovat ve studiu na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze, kde jsem v oboru Analytická chemie získal titul magistr. Mezi mé zájmy patří sport, především fotbal, cyklistika a také studium cizích jazyků.

Po ukončení vysokoškolského studia jsem pracoval jako učitel na Střední průmyslové škole sdělovací techniky v Praze a následně jsem několik let působil jako medicínský reprezentant ve farmaceutickém průmyslu. Nyní pracuji jako konzultant a prodejce v zahraniční společnosti zabývající se výzkumem, vývojem a prodejem analytických průmyslových a laboratorních přístrojů.

V minulosti jsem nebyl členem žádné politické strany. Do TOP 09 jsem vstoupil na jaře roku 2010. Rozhodl jsem se tak na základě celospolečenského negativního vnímání politické situace a politiků samotných. Svou činností bych se chtěl zasadit o zlepšení této situace a o vzbuzení většího zájmu obyvatel České republiky o dění na politické scéně.

Na Jižním Městě žiji celý svůj život a sleduji jednotlivé změny, kterými tento krásný kout Prahy prochází. Líbí se mi zde především velké množství zeleně a dostupnost okolních lesoparků, díky kterým máme jedno z nejčistších ovzduší v celé Praze.

V regionální organizaci TOP 09 na Praze 11 jsem se stal členem komise pro kulturu, školství, sport, sociální péči a zdravotnictví. Svou prací chci především pomoci zvýšit adresnost, efektivnost a kvalitu zdravotnických služeb, dále zlepšit dostupnost lékařských zařízení. Chtěl bych se také zasadit o rozšiřování zdravotních služeb pro starší občany a rozvoj nových zdravotně sociálních služeb na Praze 11. Je pro mne také důležité, aby se veškerá dění v zastupitelstvu stala zcela transparentní a byla pod kontrolou občanů. Jedině tak se zamezí  možnosti vzniku korupce.

Štítky
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme