TOP 09 v Praze 10 poskytla volební plochy pro kampaň centra pro podporu rodiny

18. 10. 2018
TOP 09 v Praze 10 se rozhodla, že plochy, které si pronajala pro komunální kampaň, přenechá Klubu K2. Na billboardech i světelných poutačích u metra tak bude k vidění kampaň „Díky, mami, díky, tati“. 
 
„Plochy jsme si pronajali na celý měsíc říjen, ale protože byly volby hned během prvního víkendu, přišla nám škoda, aby na nich tři týdny zbytečně visela politická hesla. Koncem září jsme se dohodli, že po volbách přelepíme plochy s poděkováním voličům, ale pak nás oslovila paní ředitelka se svým projektem. Poděkování tak na plochách bude, ale možná o něco významnější,” říká předseda TOP 09 v Praze 10 Radek Lojda.
 
Nezisková organizace Klub K2, centrum pro podporu rodiny, které provozuje rodinné centrum a školku na Praze 10, spustila kampaň Díky mami! Díky tati!,  kterou chce upozornit na nezastupitelnou roli rodičů. 
 
„Moc dobře si uvědomujeme, že poděkování NENÍ žádná samozřejmost“, říká Regína Dlouhá, ředitelka Klubu K2, iniciátorka kampaně a dodává: „Jde nám o to, aby se lidé na chvíli zastavili a popřemýšleli, v čem nám naši rodiče nejvíc pomohli. Může to být těžké, ale věříme, že je to důležité. Když si uvědomíme, co všechno pro nás naši rodiče udělali, zamyslíme se i nad svým rodičovstvím.“
 
Poděkování bude Klub K2 rozesílat až do konce října, kdy kampaň „Díky mami!“, „Díky tati!“ končí. 
 
Každý může své poděkování poslat přímo do rukou svých rodičů. Jak? Stačí vyplnit jednoduchý formulář na webu www.dikymami.cz či www.dikytati.cz. Vašim rodičům pak Klub K2 pošle poděkování – poštou jako pohlednici či elektronicky na jejich e-mail.
Chcete ZNÁT nejnovější TOP zprávy?
odebírejte náš
newsletter
TOP 09
Děkujeme