× Staňte se našimi členy!

Starosta Prahy 1 Lomecký zůstává lídrem TOP 09

16. 5. 2013

Po tajné volbě, která rozhodla o staronovém lídrovi, proběhla také volba užšího vedení. Zástupcem Lomeckého se nově stal MUDr. Jan Votoček a členy výboru byli zvoleni Ing. Igor Kocmánek, MUDr. Tomáš Rektor, Mgr. Filip Kračman, Zdeněk Barták, a paní Tereza Žáčková Motalová.
Sněm navrhl rozšíření výboru na 7 členů a 5 členů revizní komise. Ve svém usnesení mimo jiné uložil klubu zastupitelů zachovat stávající koalici a připravit organizaci na komunální volby na podzim roku 2014.
Kromě volby nového výboru sněm také projednával stranické nominace do vyšších orgánů a schvaloval návrhy na kandidátky do parlamentních a evropských voleb v roce 2014. Jako lídři kandidátky do Poslanecké sněmovny za Prahu 1 byli navrženi PhDr. Daniel Korte a do Evropského parlamentu Ing. Igor Kocmánek. Před našimi delegáty je celopražský sněm TOP 09, který je plánován na 5. 9. 2013, a který s konečnou platností rozhodne o novém stranickém vedení v Praze a pražské kandidátce do Poslanecké sněmovny.