× Staňte se našimi členy!

Irena Kvasničková K politice patří přímočarost

1. 6. 2013

Jsem členkou Komise pro bezpečnost a prevenci kriminality MČ Praha 1 a to především z důvodu být užitečnou MČ Praha 1 a jejím občanům. Na komisích projednáváme pravidelně problematiku v této oblasti a snažíme se o řešení a hledání způsobů, jak vytvořit pro občana to nejlepší životní prostředí a důstojné podmínky k životu na Praze 1. Aktivit je mnoho, ovšem legislativně je jejich plnění složitější. Přesto všechno se snažím čelit a přímočaře řešit problémy v terénu.
Já i kolegové z komise budeme nyní, v období letní sezóny, chodit do ulic Prahy 1 a pomáhat městským strážníkům a policistům, rychleji a lépe zvládat potíže spojené s životem v této unikátní lokalitě. Nejsou to nikterak významné počiny, ale není mi lhostejno, že stížnosti občanů se hromadí a v letních měsících se hromadit začnou. Uvidíme, jaký toto bude mít přínos na výše uvedené nešvary, ale čím víc se budeme společně snažit, tím méně nám přerostou tyto specifické problémy rámec únosnosti.