SENÁTNÍ VOLBY 2018

Volby do Senátu Parlamentu ČR 5. a 6. října 2018 (druhé kolo 12. a 13. října 2018)

V Plzeňském kraji v senátním obvodu č. 11 Domažlice kandiduje za TOP 09 s podporou Starostové a nezávislí oční lékař Michal Janek (TOP 09) a v obvodu č. 8 Rokycany na koaliční kandidátce TOP 09 a Liberálně ekologická strana s názvem STOJÍM ZA VÁMI Martin Uhlíř ( bezpp.). Podporu získal také od hnutí SENÁTOR 21 a Zelení - Strana zelených.

Senátní obvod č. 11 – Domažlice je podle zákona č. 247/1995 Sb. tvořen celým okresem Domažlice a částí okresu Klatovy ohraničenou na severu obcemi Chudenice, Dolany, Klatovy, Předslav, Bolešiny, Myslovice, Obytce, Mochtín, Číhaň, Kolinec, Hrádek, Budětice, Rabí a Hejná.

Volební obvodu č. 8 – Rokycany je podle zákona č. 247/1995 Sb. tvořen celým okresem Rokycany, celým okresem Plzeň-sever, západní částí okresu Beroun, ohraničená obcemi Broumy, Kublov, Březová, Bzová, Drozdov, Záluží, Osek, Hvozdec, Chaloupky, Malá Víska, Zaječov, Olešná a severovýchodní částí okresu Plzeň-město, tvořená obcemi Chrást, Dýšina a Kyšice — s Martin Uhlíř do SenátuRokycany.

Michal Janek kandiduje do Senátu na Domažlicku

13. 8. 2018
V senátním obvodu č. 11 Domažlice kandiduje za TOP 09 s podporou Starostové a nezávislí oční lékař Michal Janek (TOP 09).
Číst více

Staňte se členem okrskové volební komise

13. 8. 2018
Máte zájem o práci člena okrskové volební komise za TOP 09 při podzimních volbách? Přihlaste se nám do 31. srpna na: https://my.top09.cz/ovk/

V obvodu Rokycany do Senátu kandiduje Martin Uhlíř

13. 8. 2018
V senátním obvodu č. 8 Rokycany kandiduje Martin Uhlíř na koaliční kandidátce TOP 09 a Liberálně ekologická strana s názvem STOJÍM ZA VÁMI Martin Uhlíř ( bezpp.). Podporu získal také od hnutí SENÁTOR 21 a Zelení - Strana zelených.