Pikner: Děkuji Vám za podporu v krajských volbách

5. 10. 2020

Vážení přátelé,

děkuji Vám všem, kteří jste v těchto nelehkých časech přišli k volbám a dali hlas naší koaliční kandidátce ODS a TOP 09. Velmi si Vaší podpory vážím.

Díky Vám se nám v Plzeňském kraji podařil skvělý výsledek 21, 23 % a zisk jedenácti mandátů. Celkově jsme skončili na druhém místě, a to o pouhých 1,27 %. V samotné Plzni jsme však dokázali vyhrát se ziskem 24,19 procent!

TOP 09 připadly dva mandáty a v Zastupitelstvu Plzeňského kraje Vás budu příští čtyři roky zastupovat společně s Markem Ženíškem.

Úspěch naší koalice nám ukazuje cestu, kterou bychom se měli dále vydat. Držte nám prosím i nadále palce.

Mám také radost z toho, že spojení sil zafungovalo i ve volbách do Senátu. Lumír Aschenbrenner, náš společný kandidát za Koalici pro Plzeň, v prvním kole voleb do Senátu zvítězil v obvodu Plzeň-město. Protože to nestačí, přijďte ho prosím volit i v druhém kole 9. a 10. října. Bude rozhodovat každý jednotlivý hlas.

S Lumírem Aschenbrennerem máme společný zájem na obhajobě svobody a demokracie v České republice, na podpoře živnostníků, malých a středních firem i všech potřebných. Je to dlouholetý a dobrý starosta plzeňských Slovan, šest let i velmi dobrý senátor. Společně toho dosáhneme víc, a proto prosím volte i ve druhém kole Lumíra Aschenbrennera.

Děkuji Vám.

Váš,